dutabi candles

Bezoek webshop
Bekijk het ledenpasvoordeel, korting, voordeel of cadeau 100% vegan
handgemaakte vegan (geur)kaarsen (met een verborgen boodschap)

Dutabi Candles is opgericht als een uitlaatklep voor een studente om studiestress te verminderen en creativiteit kwijt te kunnen.

Soms willen we onze dierbaren verrassen met een speciale boodschap, hierdoor heb ik een manier hebben bedacht waarop we onze gevoelens konden uiten door het gebruik van kaarsen. Dat is het idee achter het maken van deze kaarsen met verborgen teksten!

Dutabi Candles streeft ernaar om het beste te doen voor onze planeet. Ik selecteer zorgvuldig alle benodigdheden voor onze kaarsen met verborgen teksten omdat hoge kwaliteit onze topprioriteit is. Ik gebruik daarom alleen ecologische soja was, katoenen lonten, natuurlijke oliën, herbruikbare potten en streef ik naar een plasticvrije omgeving. De verborgen tekst die met de kralen is geschreven, kunnen worden hergebruikt om een ketting of armband te maken! Ik streef naar duurzaamheid, niet alleen voor onze kaarsen met verborgen teksten, maar ook voor de verpakking, de dozen, bedank- en kaarsverzorgingskaarten, de tape op de dozen; alles van begin tot eind.

Wist je dat zelfs onze vulchips (de beschermpads) in onze verpakkingen 100% biologisch afbreekbaar zijn? Ze zijn zelfs composteerbaar en kunnen in de GFT-container. Je kunt ze ook onder water zetten en ze zien oplossen!

Klopt er iets niet?
Dit bedrijf biedt

10% korting.

Geen voorwaarde

Bij het invullen van de kortingscode tijdens het bestelproces

Kortingscode: *************
Klik op de sterretjes en voer het wachtwoord in


Let op! Het voordeel is exclusief verkrijgbaar voor leden van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme

Word lid van de NVV
Andere bedrijven in
Truffels
SandraChocolade
De Groene Peper
Bio Amable
Bio Amable