De Groene Peper

Bekijk het ledenpasvoordeel, korting, voordeel of cadeau Minder dan 50% (redelijk vegan aanbod)
Regio Rijnmond, maar ook daarbuiten.
Biologische cateraar met vegan hapjes, buffet gerechten en desserts

De Groene Peper catering catert voor bedrijven, bij mensen thuis of op locatie in de regio Rotterdam. Het bedrijf is gevestigd in de regio Albrandswaard in de plaats Poortugaal.
Wij verzorgen smaakvolle- en betaalbare vegan catering met hoofdzakelijk biologische ingrediënten. Wij zijn flexibel in onze dienstverlening en hebben een ruime keuze in vegan hapjes, vegan koud- en warm buffet gerechten en vegan desserts. Ook leveren wij een veganistische High Tea!

Wij kiezen voornamelijk voor biologische ingrediënten en producten vanwege smaak en kwaliteit, alsmede het milieuvriendelijke aspect. Zo werken wij met zoveel mogelijk biologische groenten- en fruit van het seizoen. Ook maken wij voor de toelevering van onze ingrediënten gebruik van regionale leveranciers.

In overleg kunnen wij een complete invulling geven aan uw bijeenkomst, receptie of evenement. Ook kunt u bij ons aanverwante zaken zoals servies, bestek en bediening inhuren.

Klopt er iets niet?
Dit bedrijf biedt

1 gratis vegan taartje per persoon voor het hele gezelschap.

Minimale besteding van €250. Kortingscode: VTGRP2020Let op! Het voordeel is exclusief verkrijgbaar voor leden van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme

Word lid van de NVV
Andere bedrijven in
VENUS IS VEGAN
Vegafoodies B.V.
Sooth