De Groene Peper

vegan friendly
Catering & Maaltijdboxen, Eten & Drinken
010-5018363
Werkgebied:

Regio Rijnmond, maar ook daarbuiten.

De Groene Peper De Groene Peper De Groene Peper De Groene Peper De Groene Peper

De Groene Peper catering catert voor bedrijven, bij mensen thuis of op locatie in de regio Rotterdam. Het bedrijf is gevestigd in de regio Albrandswaard in de plaats Poortugaal.
Wij verzorgen smaakvolle- en betaalbare vegan catering met hoofdzakelijk biologische ingrediënten. Wij zijn flexibel in onze dienstverlening en hebben een ruime keuze in vegan hapjes, vegan koud- en warm buffet gerechten en vegan desserts. Ook leveren wij een veganistische High Tea!

Wij kiezen voornamelijk voor biologische ingrediënten en producten vanwege smaak en kwaliteit, alsmede het milieuvriendelijke aspect. Zo werken wij met zoveel mogelijk biologische groenten- en fruit van het seizoen. Ook maken wij voor de toelevering van onze ingrediënten gebruik van regionale leveranciers.

In overleg kunnen wij een complete invulling geven aan uw bijeenkomst, receptie of evenement. Ook kunt u bij ons aanverwante zaken zoals servies, bestek en bediening inhuren.

vegan friendly
Biologisch keurmerk
Onjuistheid melden
Ledenpasvoordeel logo

De Groene Peper
biedt Ledenpasvoordeel aan leden van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme

1 gratis vegan taartje per persoon voor het hele gezelschap
Klik voor de kortingscode
Minimale besteding van €250.

Ontdek ook deze bedrijven

Inloggen

Registreren

Maak hier een ondernemersaccount aan ter aanvraag van het Vegan Friendly Label.

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in en je ontvangt per mail een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen.