Wie zijn wij?

Het Vegan Friendly Label is een initiatief van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme (NVV), de grootste ledenvereniging voor veganisme in Nederland en hét kenniscentrum van Nederland over veganisme. Met vele vrijwilligers zet de NVV zich in om veganisme te promoten en toegankelijker te maken. Het Vegan Friendly Label is bedoeld om ondernemers met een gedeeltelijk of geheel vegan aanbod te verbinden met consumenten door middel van herkenbaarheid en vindbaarheid.

Eerste uitgifte

In 2010 is het Vegan Friendly Label van start gegaan op Wereld Veganisme Dag (1 november). Hierbij ontving het bedrijf Lush, bekend om haar verzorgingsproducten, de allereerste raamstickers voor haar zeven filialen in Nederland. Met deze stickers maakt Lush aan iedere voorbijganger duidelijk dat zij waarde hecht aan het verkopen van diervriendelijke producten. Intussen dragen honderden ondernemingen het Vegan Friendly Label.

NVV-vrijwilligers

Wie ben jij?

Ben jij lid van de NVV? Bekijk dan meteen welke ondernemers Ledenpasvoordeel bieden.

Nog geen NVV-lid? Bekijk hoe een lidmaatschap voordeel oplevert voor jou én de dieren.

Ben jij ondernemer en wil je weten wat het Vegan Friendly Label voor jou kan betekenen? Bekijk de voordelen voor ondernemers.

Inloggen

Registreren

Maak hier een ondernemersaccount aan ter aanvraag van het Vegan Friendly Label.

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in en je ontvangt per mail een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen.