Over ons

Wil je lekker uit eten gaan in de buurt of na een dagje winkelen? Zoek je een bedrijf dat vegan catering aanbiedt? Of ben je toe aan nieuwe, vegan schoenen of een vegan kapper? Met Vegan Friendly vind je het allemaal en meer in één handig overzicht met Vegan Friendly adressen. Ontdek honderden aangesloten ondernemers. En veel van hen geven ook nog eens korting of een ander voordeel aan leden van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme (NVV).

Wie is Vegan Friendly?

Vegan Friendly is onderdeel van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme en bestaat al sinds 2010. Het Vegan Friendly label is van start gegaan op de Wereld Veganisme Dag (1 november). Hierbij kreeg het bedrijf Lush, bekend om hun veganistische verzorgingsproducten, de allereerste raamstickers voor hun zeven filialen in Nederland. Met de raamstickers maakt Lush voor iedereen die langsloopt duidelijk dat zij waarde hechten aan het verkopen van diervriendelijke producten. 

Sindsdien zijn we alleen maar uitgebreid met meer Vegan Friendly ondernemingen. Ben je al lid van de NVV? Bekijk dan meteen welke ondernemers ledenpasvoordeel geven.

Ben jij een ondernemer en wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Bekijk dan gauw wat de voordelen zijn voor jou als ondernemer en lees meer over de aanmeldprocedure.