Voordelen Vegan Friendly Label

Steeds meer consumenten zijn op zoek naar vegan producten en diensten. Met het gratis Vegan Friendly label verbinden we ondernemers en consumenten. Hieronder vind je meer informatie over het Vegan Friendly label. Ook vertellen we je de voordelen voor jouw onderneming. Past het label bij jouw bedrijf? Dan kun je via onderstaande button direct het label aanvragen. We zien je aanvraag graag tegemoet!

Alle voordelen op een rij

 1. Vermelding op onze website
  Je onderneming wordt vermeld op onze website waar je goed vindbaar bent dankzij uitgebreide zoekfuncties. Hierdoor komen consumenten die op zoek zijn naar veganistische opties eerder bij jouw onderneming terecht! tijdens je aanmelding kan je ook aangeven of je bijvoorbeeld glutenvrije opties biedt of als honden welkom zijn of dat je in je restaurant ook catering aanbiedt. Alles wat je invult is straks een manier om bezoekers met specifieke behoeftes jou te laten vinden.
 2. Vegan Friendly label
  Je ontvangt van ons het Vegan Friendly label in de vorm van een raamsticker en/of een digitaal label. Door de raamsticker herkennen consumenten meteen dat je veganistische opties aanbiedt. Het digitale label kun je gebruiken op je website, social media en huisstijldrukwerk. Een mooie, positieve meerwaarde waarmee je aantoont dat de Nederlandse Vereniging voor Veganisme jouw onderneming vegan friendly heeft bevonden. 
 3. We’re Vegan label
  Denk je nu: ‘dit is niks voor mij, mijn onderneming is niet alleen vegan friendly maar 100% vegan?’ In dat geval hebben we goed nieuws voor je! Je komt dan in aanmerking voor onze speciale We’re Vegan label waarmee veganisten weten dat alles veganistisch is. Ook kunnen ze op onze website filteren op alleen 100% vegan bedrijven. Zo heb je nog meer kans om consumenten aan te trekken.
 4. Ledenpasvoordeel
  Veel Vegan Friendly-ondernemers geven ledenpasvoordeel aan leden van de NVV. Jij ook? Het voordeel dat je biedt kan bestaan uit een kortingspercentage of een gratis product, zoals een kopje koffie of thee. Wij zorgen vervolgens voor extra zichtbaarheid! Zo krijg je  een eenmalige vermelding in de ledennieuwsbrief van de NVV en een persoonlijke post op onze Instagram, Facebook en Linkedin accounts. Ook krijg je een speciaal label. Een win-winsituatie dus!
 5. Gratis
  Zowel de aanvraag als deelname is volledig gratis. Zo is het Vegan Friendly label een perfecte manier om zonder extra kosten jouw onderneming onder deze groeiende groep consumenten bekend te maken. Alleen aan bedrijven met meer dan drie filialen, vragen we de kosten van de extra stickers terug, zo zorgen voor het dekken van onze kosten.

Meld je bedrijf aan