Voordelen Vegan Friendly Label

Steeds meer consumenten zijn op zoek naar vegan producten en diensten. Ondernemingen met een aantrekkelijk aanbod voor veganisten komen in aanmerking voor het Vegan Friendly Label. Via dit label verbinden wij ondernemers en consumenten met elkaar voor meer herkenbaarheid en vindbaarheid.

Vermelding op onze website

Je onderneming wordt vermeld op onze website waar je goed vindbaar bent dankzij diverse zoekfuncties. Hierdoor komen consumenten die op zoek zijn naar veganistische opties makkelijker bij jouw onderneming terecht. Ook kan er gefilterd worden op bijvoorbeeld glutenvrije opties, de mogelijkheid tot catering en diverse faciliteiten.

Vegan Friendly raamsticker

Je ontvangt van ons het Vegan Friendly Label in de vorm van een raamsticker en/of digitaal label. Door de raamsticker herkennen consumenten direct dat je veganistische opties aanbiedt. Het digitale label is te gebruiken op je website, social media en huisstijldrukwerk. Een mooie meerwaarde waarmee je aantoont dat jouw onderneming vegan friendly is bevonden door de Nederlandse Vereniging voor Veganisme (NVV).

We’re Vegan label

Is je onderneming niet alleen vegan friendly maar volledig vegan? In dat geval kom je in aanmerking voor een speciale versie van het Vegan Friendly Label met de toevoeging ‘We’re Vegan’. Daarmee weet de consument dat het gehele aanbod veganistisch is. Je online vermelding wordt gelabeld met ‘100% vegan’ en via de zoekfunctie kunnen bezoekers filteren op volledig vegan bedrijven.

Ledenpasvoordeel

Veel Vegan Friendly deelnemers bieden korting of ander voordeel aan leden van de NVV op vertoon van hun ledenpas, bijvoorbeeld een kortingspercentage of een gratis product, zoals een kopje koffie of thee.

Wij zorgen vervolgens voor extra zichtbaarheid. Zo krijg je een eenmalige vermelding in de NVV-nieuwsbrief (10.000+ abonnees) en een persoonlijke aankondiging op onze social media accounts. Daarnaast wordt je bedrijf tijdelijk uitgelicht en tijdelijk bovenaan in de zoekresultaten getoond.

Ook ontvang je een aangepaste raamsticker waarmee het ledenpasvoordeel kenbaar wordt gemaakt. Een win-winsituatie dus!

Kosteloos

Zowel de aanvraag als deelname is kosteloos. Alleen bij 3 of meer vestigingen vragen we een kleine vergoeding per extra raamsticker.

Kortom, het Vegan Friendly Label is de perfecte manier om zonder extra kosten jouw onderneming herkenbaar én goed vindbaar te maken voor deze snelgroeiende doelgroep!

Bied je nog niet voldoende vegan opties of twijfel je over je aanbod?
Ook dan kunnen wij je helpen!

Inloggen

Registreren

Maak hier een ondernemersaccount aan ter aanvraag van het Vegan Friendly Label.

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in en je ontvangt per mail een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen.