Hulp bij Vegan Friendly worden

Een groeiende markt

De veganistische markt is een van de snelst groeiende markten. Het aantal veganisten of mensen die meer plantaardig willen consumeren groeit elk jaar door. Het is dus heel belangrijk om jouw onderneming vegan friendly te maken, zodat deze consumenten ook bij jou terecht kunnen. 

Hulp om vegan friendly te worden 

Ben je nu al goed op weg, maar heb je nog hulp nodig om jouw onderneming meer vegan friendly te maken? Wij helpen je graag met tips voor veganistische vervangers van dierlijke producten. Ook kunnen wij je op weg helpen door het bieden van een aantrekkelijk aanbod. En natuurlijk met het promoten van jouw onderneming bij onze leden! 

Proefaanvraag

Heb je het idee dat je al aardig wat vegan producten aanbiedt, maar twijfel je of je al vegan friendly genoeg bent? Je kunt bij ons als onderneming een proefaanvraag doen. Wij beoordelen dan of je al vegan friendly bent. En als dit nog niet het geval is, helpen we je graag met onze tips!
Wil je de aanvraag doen? Ga dan naar de aanmeldprocedure om je onderneming aan te melden.

Horeca starter kit 

Een van de hulpmiddelen die wij aanbieden is de horeca starter kit. Hierin staat alles wat je als horeca-onderneming moet weten om vegan friendly te worden. Download onze brochure snel via deze link.

Binnenkort zullen er ook brochures volgen voor andere sectoren, zoals mode en beauty. Je kunt je nu uiteraard al wel aanmelden voor een vegan friendly-label. Of bij ons aankloppen voor tips op maat om je onderneming vegan friendly(er) te maken.