Hulp en tips 

Kun je wel wat hulp gebruiken om jouw onderneming (meer) vegan friendly te maken? Wij geven je graag tips voor het vervangen van dierlijke producten en helpen je op weg om een aantrekkelijk vegan aanbod te presenteren.

Starterkit voor de horeca

Voor ondernemers in de horeca hebben wij een Starterkit samengesteld. Hierin staat alles wat je moet weten om je restaurant of (eet)café vegan friendly te maken, waaronder tips voor vervangers en eenvoudige aanpassingen aan je menu.

Op termijn zullen ook starterkits voor andere branches volgen, zoals mode en beauty. Neem gerust contact op voor tips op maat.

Proefaanvraag

Twijfel je of je aanbod vegan friendly genoeg is? Start de aanvraag en wij beoordelen of je onderneming voldoende vegan friendly is. Indien nodig helpen we je graag verder met onze tips.

Groeiende markt

De vegan markt is een van de snelst groeiende markten. Het aantal veganisten en mensen die meer plantaardig willen consumeren groeit elk jaar. Je onderneming vegan friendly maken is dan ook essentieel zodat deze consumenten zich welkom voelen bij jouw bedrijf. Met ons Vegan Friendly Label helpen we je graag bij de herkenbaarheid en vindbaarheid.

Inloggen

Registreren

Maak hier een ondernemersaccount aan ter aanvraag van het Vegan Friendly Label.

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in en je ontvangt per mail een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen.