Voordelen voor bezoeker en voor NVV lid

Vegan Friendly wil het makkelijker maken voor veganisten of geïnteresseerden om ondernemingen te vinden met een groot en makkelijk herkenbaar vegan aanbod. Via onze website met uitgebreide zoekfunctie maken we het makkelijk om ondernemingen te vinden met producten en diensten die aan jouw wensen voldoen. Daarnaast herken je vegan friendly-ondernemers op straat door onze speciale raamsticker.
Maar Vegan Friendly heeft voor jou als bezoeker nog meer voordelen: 

Voordelen voor iedereen

  • Je kunt makkelijk zien welke ondernemers bij jou in de buurt of juist online veganistische opties aanbieden
  • Wil je er zeker van zijn dat je alles op de kaart kunt eten of alles in de winkel kan kopen? Door onze zoekfunctie kun je ook zoeken naar ondernemers die 100% vegan zijn, dat zie je bij (web)winkels ook terug met de speciale raamsticker We’re Vegan.
  • Je blijft op de hoogte van (nieuwe) Vegan Friendly ondernemers door onze blogs (binnenkort) en onze sociale media

Voordelen voor leden van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme

  • Als je lid wordt of bent van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme (NVV) krijg je bij meer dan 250 ondernemers (en groeiend) ledenkorting! Wij hebben een speciale zoekfunctie voor je gemaakt, zodat je deze ondernemers makkelijk kunt vinden. Zie je een winkel op straat met onze raamsticker? ook daar zie je al of de extra tekst Ledenpasvoordeel erop staat, handig toch?
  • Je krijgt als lid een wachtwoord waarmee je kortingscodes van meer dan 110 webshops kan zien. 
  • Als lid van de NVV ontvang je ook 4 keer per jaar het speciale VEGAN magazine vol inspiratie en waar ook interviews met Vegan Friendly ondernemers in staan.
  • Meer informatie over een lidmaatschap van de NVV vind je hier
Word lid van de NVV