Planeetaardig

100% vegan
Borrelen & Snacks, Dienstverlening, Eten & Drinken, Levensmiddelen, Taart & Gebak, Verzorgingsproducten
06-41880578

Planeetaardig is ontstaan vanuit een diepgeworteld besef dat onze planeet niet slechts een erfenis is van onze ouders, maar een leenovereenkomst voor onze kinderen, zoals treffend verwoord door Chief Seattle. Dit besef vormt de grondslag van mijn onderneming, die gedreven wordt door de overtuiging dat we in een tijd van transitie leven, waarin bewustwording en duurzaamheid centraal staan.

Het plan dat ik nu opvat, omvat een veelzijdige benadering van duurzaamheid binnen de horeca. Mijn dienstverlening richt zich op bourgondische restaurants en bedrijven, waarbij ik hen wil laten inzien dat het bereiden van heerlijke maaltijden met plantaardige producten niet alleen mogelijk is, maar ook verrassend smakelijk. Dit aanbod wordt gepresenteerd tegen een transparant uurtarief, waarmee ik de drempel verlaag voor deze bedrijven om de stap naar meer duurzame voeding te zetten.

Een tweede pijler van mijn onderneming is de Private Lunch-Diner service. Hierbij richt ik me op individuen die interesse hebben in hoogwaardige plantaardige maaltijden die ze zelf kunnen bereiden, maar dan in de comfortabele omgeving van hun eigen huis. Deze service is niet beperkt tot particulieren; het strekt zich uit tot diverse gelegenheden zoals bruiloften, uitvaarten, verjaardagen en kinderfeesten, waardoor plantaardig genieten toegankelijk wordt voor allerlei speciale momenten in het leven.

De derde component van Planeetaardig is plantaardige Food & Goods, waarbij ik niet alleen hoogwaardige voedingsmiddelen verkoop, maar ook een selectie duurzame producten aanbiedt. Mijn onderneming voegt waarde toe aan het huidige aanbod door niet alleen plantaardige voeding te promoten, maar ook een bredere bewustwording te creëren omtrent duurzaam consumeren in verschillende aspecten van het dagelijks leven.

Het ‘waarom’ achter Planeetaardig komt voort uit de erkenning van de huidige transitieperiode van 2023-2030, waarin we niet alleen midden in de energietransitie leven, maar ook een verschuiving zien in onze eetgewoonten. Mensen worden zich steeds bewuster van wat ze eten, niet alleen voor hun eigen welzijn en gezondheid, maar ook vanuit het grotere perspectief van circulariteit en duurzaamheid.

100% vegan
Onjuistheid melden

Ontdek ook deze bedrijven

Inloggen

Registreren

Maak hier een ondernemersaccount aan ter aanvraag van het Vegan Friendly Label.

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in en je ontvangt per mail een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen.