Staal Foodtrucks

100% vegan
Borrelen & Snacks, Catering & Maaltijdboxen, Eten & Drinken, Foodtruck
0634999196
Werkgebied:

Wij werken door heel Nederland op verschillende bedrijfsfeesten, bruiloften, festivals en verjaardagen.

Staal Foodtrucks Staal Foodtrucks Staal Foodtrucks Staal Foodtrucks Staal Foodtrucks

Proef de toekomst bij Staal Foodtrucks!

Wij hebben de lekkerste vegan producten voor jouw evenement! Zo lekker, je zult niet geloven dat het vegan is. Wij touren met onze foodtrucks naar de leukste evenementen en festivals in Nederland, België en Duitsland. Daarnaast brengen we altijd een flinke dosis gezelligheid met ons mee.

Wij werken met oldtimers als foodtrucks die rijden op diesel. In eerste instantie klinkt dit niet geheel duurzaam. Maar daar kijken wij anders naar. Door nieuw leven te blazen in oldtimers is de levensduur van deze voertuigen langer, hierdoor hoeven er voor ons geen nieuwe voertuigen geproduceerd te worden. De uitstoot van onze foodtrucks compenseren wij door het beschermen en het planten van bomen, dit doen wij via een derde partij. Op deze manier dragen wij ons steentje bij aan een betere toekomst, dit in combinatie met vegan eten.

Op dit moment hebben wij twee eet concepten:

1. Het Cas & Kas Luxe broodje kroket, Cas & Kas bitterballen, Cas & Kas truffelkroketjes (met eventueel friet).
De lekkerste kroketten en bitterballen, helemaal vegan! Samen met de mannen van Cas & Kas zijn we tot deze nieuwe variant van het broodje kroket gekomen. Een brioche sandwichpuntje met rucola, de kroket, rode kool en een mosterdmayo saus, net wat luxer dan een normaal broodje kroket en nog lekkerder!
2. De Staal Deluxe burger en de Staal Premium Cheeseburger (met eventueel friet). Laat je verrassen door onze premium burger met een authentieke smokey BBQ-saus. Volledig vegan en niet te onderscheiden van een traditionele burger. Stoer, lekker en ook nog eens duurzaam!

Voor meer informatie neem een kijkje op onze website!

100% vegan
Bezorgen, Catering, FSC keurmerk
Onjuistheid melden
Ledenpasvoordeel logo

Staal Foodtrucks
biedt Ledenpasvoordeel aan leden van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme

10% korting
Op vertoon van je NVV-Ledenpas
Bij evenementen voor meer dan 250 personen.

Ontdek ook deze bedrijven

Inloggen

Registreren

Maak hier een ondernemersaccount aan ter aanvraag van het Vegan Friendly Label.

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in en je ontvangt per mail een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen.