The Garden of Vegan – KP

100% vegan
Borrelen & Snacks, Catering & Maaltijdboxen, Eten & Drinken, Ontbijt, Restaurant, Taart & Gebak, Vrije tijd, Workshops
0031 6 17780374
The Garden of Vegan - KP The Garden of Vegan - KP

Plantaardige cateraar sinds 2004, we hebben ons altijd gericht op het promoten van veganistisch eten als een wenselijke en smakelijke voedselkeuze.

Onze keuken is aantrekkelijk voor alle soorten mensen, om onze klanten te laten zien dat eten ethisch, gezond en lekker kan zijn. Dit alles lang voordat het een trend werd!

Door de jaren heen hebben we geëxperimenteerd en veel geheimen geleerd over het bereiden van vlees- en kaasalternatieven en aantrekkelijke plantaardige recepten, waarbij we vaak innovatieve ingrediënten voorstellen en voldoen aan de gunst van onze klanten.

We geloven dat eten een ervaring is die tijd en aandacht verdient, en niet gehaast kan worden. Daarom onze gerechten zijn altijd vers bereid, verzorgd van winkelen tot serveren. Natuurlijk wordt er ook speciale aandacht besteed aan de ingrediënten die de seizoenen te bieden hebben.
Onze cuisine is uitgegroeid tot een breed scala aan smaken van verschillende etnische kookstijlen.

Chef-kok en manager van het project is Margherita, die meer dan twintig jaar ervaring heeft in verschillende horecafuncties.

Creativiteit, professionaliteit en kwaliteit zijn de kernwoorden van The Garden of Vegan catering.

100% vegan
Catering, Glutenvrije opties, High-Tea, Raw opties, Sojavrije opties, Suikervrije opties
Onjuistheid melden

Ontdek ook deze bedrijven

Inloggen

Registreren

Maak hier een ondernemersaccount aan ter aanvraag van het Vegan Friendly Label.

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in en je ontvangt per mail een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen.