VitOrtho Voedingssupplementen

vegan friendly
Levensmiddelen, Voedingssupplementen
070-3010703
Werkgebied:

Verkrijgbaar via wederverkopers (therapeuten, webwinkels, drogisterijen, diëtisten, etc.) of rechtstreeks via onze webwinkel (zowel voor gezondheidsspecialisten als consumenten).

VitOrtho Voedingssupplementen

Maak kennis met VitOrtho Voedingssupplementen en ons team
Een goede gezondheid vormt de basis van een gelukkig leven. Elke dag weer zetten wij ons voor de volle 100% in om met onze producten en diensten een gezonde manier van leven te stimuleren. Gezond leven is alleen niet altijd even makkelijk! Door een druk bestaan kan het bijvoorbeeld gebeuren dat je niet elke dag voldoende beweegt, ontspant en gezond eet. Dat geldt voor iedereen, maar ook zeker tijdens specifieke levensfasen, zoals zwangerschap, puberteit, ouderdom en andere situaties waarin je gezondheid juist een steuntje in de rug kan gebruiken. Voedingssupplementen kunnen jou helpen om voedingsstoffen binnen te krijgen die je lichaam nodig heeft om gezond en fit te blijven. Daarbij is het belangrijk om zuivere en kwalitatief hoogwaardige voedingsstoffen te gebruiken die goed opneembaar zijn. Elke dag een goede multivitamine is absoluut geen overbodige luxe. Daarnaast kun je als basisaanvulling op een gezond voedingspatroon denken aan voedingssupplementen zoals vitamine C, vitamine D en magnesium.

Producten voor iedereen, voor elke portemonnee
VitOrtho Voedingssupplementen levert kwalitatieve voedingssupplementen voor een ‘gezonde’ prijs. We willen namelijk dat ondersteuning van de gezondheid met voedingssuppletie voor iedereen bereikbaar is. Kies uit een betaalbaar assortiment voor dagelijks gebruik. Ons belangrijkste doel hierbij is om kwalitatieve supplementen te bieden voor een ‘gezonde’ prijs. Daarbij is meer dan 70% van ons assortiment geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Onze merken
VitOrtho Voedingssupplementen levert dé orthomoleculaire merken NOW en VitOrtho. Wij zijn gestart als dé exclusieve Nederlandse distributeur van NOW, wereldwijd een van de belangrijkste en hoogst gekwalificeerde (GMP) spelers op de markt van orthomoleculaire voedingssupplementen. Ons eigen merk VitOrtho is zo’n 10 jaar geleden gelanceerd en ontwikkelt zich razendsnel.

vegan friendly
Onjuistheid melden

Ontdek ook deze bedrijven

Inloggen

Registreren

Maak hier een ondernemersaccount aan ter aanvraag van het Vegan Friendly Label.

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in en je ontvangt per mail een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen.