Ondernemer

Ben je weleens gevraagd of er vegan opties zijn maar moest je je klant teleurstellen, of ben je blijven steken bij het aanbieden van havermelk in de koffie, maar wil je meer doen voor de groeiende groep klanten die geen dierlijke producten meer consumeren? 

Dat is waar Vegan Friendly mee kan helpen! Vegan Friendly is een project dat zich richt op ondernemers en biedt bedrijven die hun best doen vegan opties aan te bieden een platform. Het is een platform waar iedereen die op zoek is naar vegan opties bedrijven kan vinden die dit bieden. 

Dat is handig voor de consument, maar het is vooral ook handig voor jou als ondernemer! Via Vegan Friendly kan je namelijk nieuwe klanten vinden en je producten en diensten onder de aandacht brengen van een groeiende groep veganisten. 

Maar als je nog niet zo ver bent en nog niet voldoende vegan opties kan aanbieden, kan Vegan Friendly ook helpen. Zo kan je gratis gebruikmaken van onze gidsen en handleidingen die je houvast geven in het langzaam overgaan op meer diervriendelijke producten. 

Wij bieden deze informatie gratis omdat wij via het steunen van ondernemers toewerken aan ons hoofddoel: een wereld waarin dieren niet meer op het menu staan of in de winkel hangen! 

Plak jij binnenkort ook een Vegan Friendly raamsticker op je ruit? Check dan hoe het werkt.