De Theefabriek

vegan friendly
Catering & Maaltijdboxen, Koffie & Thee, Lunchroom, Ontbijt, Taart & Gebak, Uitjes
0595-470000
De Theefabriek

De Theefabriek is een unieke combinatie van Nederlands enige theemuseum, een sfeervolle theeschenkerij met wellicht de meest uitgebreide theekaart ter wereld en een geurige theewinkel… een paradijs voor de theeliefhebber!

In de theeschenkerij kunt u kiezen uit ruim 300 (veelal biologische) theesoorten en -specialiteiten, variërend van hete tot koude thee, van groene tot zwarte thee, en van thee met een tic tot thee met verse vruchten, uiteraard met een keur aan zoete en hartige heerlijkheden ter begeleiding, waaronder diverse vegan opties. Op reservering zijn er ook vegan high teas beschikbaar.

De Theefabriek is gevestigd in de voormalige kerk en pastorie van het pittoreske dorpje Houwerzijl, in 1989 gekocht voor het symbolische bedrag van 1 gulden (45 eurocent) en nu uitgegroeid tot een ware thee-attractie waar jaarlijks ongeveer 50.000 bezoekers komen. Houwerzijl ligt in het prachtige, rustige Noordwest-Groningen, aan de rand van Nationaal Park Lauwersmeer.

vegan friendly
Bereikbaar met openbaar vervoer, Gratis parkeren, Gratis wifi, Honden welkom, Rolstoeltoegankelijk
Afhalen, Catering, Glutenvrije opties, High-Tea
Onjuistheid melden

Ontdek ook deze bedrijven

Inloggen

Registreren

Maak hier een ondernemersaccount aan ter aanvraag van het Vegan Friendly Label.

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in en je ontvangt per mail een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen.