Dore Rooibos Cosmetics

Bezoek webshop
Bekijk het ledenpasvoordeel, korting, voordeel of cadeau 100% vegan
100% vegan huidverzorgingsproducten waarin rooibos de hoofdrol speelt.

Dore Rooibos Cosmetics, het eerste Nederlandse huidverzorgingsmerk met 100% vegan huidverzorgingsproducten waarin rooibos de hoofdrol speelt. Dore Rooibos Cosmetics is een merk van eigen bodem, maar de start van het merk ligt heel wat kilometers verder. Voor ons, Peter en Sachiko, oprichters en eigenaren van Dore, begon het allemaal met een reis naar Zuid-Afrika. Hier ontdekten wij de rooibosplant, die vanwege zijn krachtige antioxidanten-werking al duizenden jaren wordt gebruikt door de Zuid-Afrikaanse bevolking. Deze kennismaking was de start van een reis die uiteindelijk zou leiden tot Dore Rooibos Cosmetics. In de afgelopen jaren zijn de producten zorgvuldig ontwikkeld, waarbij de eeuwenoude kennis uit Zuid-Afrika wordt gecombineerd met hedendaags onderzoek in een Nederlands laboratorium.

Onze vier E’s, effectiviteit, eerlijkheid, eenvoud en eigen bodem, staan centraal in wat we doen en waar we naar streven met Dore. Voor de ontwikkeling van onze productformules hebben we daarnaast een aantal absolute musts. Allereerst een zo hoog mogelijke concentratie groen rooibos extract, zodat elk product los van elkaar een optimale antioxidanten-werking biedt voor de huid. Daarnaast is het belangrijk dat de synergie tussen alle ingrediënten écht bijdraagt aan het verzorgen en verzachten van de huid. Met onze liefde voor natuur en dieren is het tot slot een no-brainer dat onze producten 100% vegan en dierproefvrij zijn.

Binnen een paar stappen naar een zachte huid.
Ons assortiment begint met de drie basisproducten; de Deep Clean Face Wash, de Soothing Face Toner en de Nourishing Face Cream 24h. Of je nu één of meerdere Dore producten in je badkamerkastje hebt staan, door de bijzondere samenstelling van onze formules ervaar je altijd een verzorgde en fluweelzachte huid.

Klopt er iets niet?
Dit bedrijf biedt

10% korting.

Geen voorwaarde

Bij het invullen van de kortingscode tijdens het bestelproces

Kortingscode: *************
Klik op de sterretjes en voer het wachtwoord in


Let op! Het voordeel is exclusief verkrijgbaar voor leden van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme

Word lid van de NVV
Andere bedrijven in
Rock ’n Soul
Pure Coverz
Pure Coverz
Vegafoodies B.V.