Dore Rooibos Cosmetics

100% vegan
Gezichtsverzorging & Make-up, Verzorgingsproducten
Dore Rooibos Cosmetics Dore Rooibos Cosmetics Dore Rooibos Cosmetics Dore Rooibos Cosmetics Dore Rooibos Cosmetics Dore Rooibos Cosmetics Dore Rooibos Cosmetics Dore Rooibos Cosmetics Dore Rooibos Cosmetics

Dore Rooibos Cosmetics, het eerste Nederlandse huidverzorgingsmerk met 100% vegan huidverzorgingsproducten waarin rooibos de hoofdrol speelt.
Bij ons draait het om de wens om goed voor jezelf en je huid te zorgen, en wij geloven in de kracht van zorgvuldig samengestelde producten die essentieel zijn voor je dagelijkse routine. We geloven niet in wondermiddelen of snelle oplossingen, maar in doordachte producten die gemakkelijk toe te passen en te combineren zijn.

Onze Essentials lijn
Onze Essentials lijn bestaat uit 7 producten en sluit perfect aan bij onze belofte: krachtige ingrediënten, effectief en precies wat je nodig hebt. Onze huidverzorgingsproducten zijn als de bouwstenen voor een stralende huid. Combineer ze voor een totale boost voor je huid – denk aan zachtheid en herstel in één! Of gebruik ze afzonderlijk en ontdek de unieke kracht van elk product.

Wat maakt onze huidverzorgingsproducten zo bijzonder?
Het geheim zit hem in ons hoofdingrediënt: groen rooibosextract. Dit krachtige natuurlijke ingrediënt fungeert als een antioxidantenboost voor je huid. Elk product in onze lijn bevat een hoge concentratie groen rooibosextract. Hierdoor profiteert jouw huid optimaal van de geweldige eigenschappen van rooibos.
Maar dat is nog niet alles! De synergie tussen onze ingrediënten zorgt ervoor dat elk product meer doet dan alleen zijn taak. Het resultaat? Een stralende huid, ongeacht je leeftijd.

Duurzaamheid en kwaliteit
Duurzaamheid en het leveren van kwalitatieve producten volgens Europese standaarden zijn voor ons geen verkoopargumenten, maar een vanzelfsprekendheid.. Onze producten zijn 100% vegan en vrij van dierlijke ingrediënten en tests. En net als iedereen nemen we de verantwoordelijkheid om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren. We zetten voortdurend kleine stappen om dit te realiseren, zoals:
• Geen plasticverpakkingen meer, we gebruiken recyclebare tubes en flesjes van suikerriet, en werken aan duurzame doppen.
• We ontwikkelen nieuwe formules met hergebruik van ingrediënten en gebruiken geen schadelijke stoffen zoals microplastics.
• Door uniforme verpakkingstypes te kiezen verminderen we afval, energieverbruik en kosten.

100% vegan
Onjuistheid melden
Ledenpasvoordeel logo

Dore Rooibos Cosmetics
biedt Ledenpasvoordeel aan leden van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme

10% korting
Klik voor de kortingscode

Ontdek ook deze bedrijven

SandraChocolade

vegan friendly
Chocolaterie en suikerwaren, op een ambachtelijke wijze geproduceerd door ons zelf

Inloggen

Registreren

Maak hier een ondernemersaccount aan ter aanvraag van het Vegan Friendly Label.

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in en je ontvangt per mail een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen.