ETN saladebar

Bestellen
Bekijk het ledenpasvoordeel, korting, voordeel of cadeau 100% vegan
Honden welkom Kindvriendelijk Bereikbaar met openbaar vervoer
Gratis wifi
ETN saladebar en Vegan Bakery

Je vind ETN in het hart van Enschede, direct naast de Oude Markt waar we voor je klaar staan met de lekkerste huisgemaakte salades, wraps, soepen, smoothies, vegan sweets en Vegan Hightea.

ETN: 100% vegan

Bij ETN hebben wij besloten geen vlees en dierlijke producten meer te serveren en jullie mee te nemen op een reis naar de toekomst. Minder vlees en dierlijke producten eten is niet alleen goed voor het milieu, maar sluit ook naadloos aan bij ons Vegan Bakery concept. Heb je binnenkort een verjaardag of een feestje? Bestel dan je taart of gebak bij ons en laat je verrassen door alle mogelijkheden op het gebied van vegan bakken! We adviseren je graag.

Onmeunig lekker “etn” in Enschede

Maar laten we met al deze ideeën niet de Twentse nuchterheid vergeten: het eten dat we serveren moet vooral ontzettend lekker zijn!Niet je geweten, maar je smaakpapillen moeten de reden zijn om weer terug te komen bij ETN.

Bij ETN koop je salades die precies zijn samengesteld zoals jij wilt. Je kunt kiezen uit een salade van het menu, die je altijd kunt uitbreiden met extra ingrediënten. Of je stelt ‘m gewoon helemaal zelf samen. Je kunt het zo bont maken als je zelf wilt! En heb je even geen zin in salade? Dan krijg je van ons een kom soep, een lekkere wrap, een toast of een heerlijk stuk taart.

Geniet samen met ons van onze huisgemaakte producten en ontdek steeds weer nieuwe smaken!

Tot straks, bij ETN!

Klopt er iets niet?
Dit bedrijf biedt

10% korting.

Bij besteding vanaf € 10. De korting geldt alleen voor etenswaren.

Alleen op vertoon van je NVV ledenpas


Let op! Het voordeel is exclusief verkrijgbaar voor leden van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme

Word lid van de NVV
Andere bedrijven in Enschede
Het Paradijs
Bagels en beans – Enschede