Focus Foodbar

Bestellen
Bekijk het ledenpasvoordeel, korting, voordeel of cadeau 100% vegan
Rolstoeltoegankelijk Honden welkom Kindvriendelijk Bereikbaar met openbaar vervoer
Gratis wifi
100% Plantbased Foodbar

Focus Foodbar is een concept waarin goed eten en drinken centraal staat.
Gasten zullen op dinsdag t/m zondag terecht kunnen, voor lunch, diner, koffie en borrel. Tegenwoordig kiezen gasten steeds meer voor pure, eerlijke, duurzame, ambachtelijke producten van hoge kwaliteit.
Focus Foodbar zal veel aandacht besteden aan die kwaliteit, versheid en de herkomst van producten. Het proces van bereiding speelt ook een belangrijke rol: van de selectie van producten tot het restafval, alle stappen zullen zorgvuldig behandelt worden. Het eten wordt zo veel mogelijk huisgemaakt met verse producten. Ook duurzaamheid staat hoog in het vaandel en verspilling van voedsel zal zo veel mogelijk worden tegengegaan.

Maar dat alleen, en of het eten lekker is, zijn voor Focus Foodbar niet alle ingrediënten voor goed eten. Binnen dit concept wordt ook gekeken naar de ethiek die achter voedsel schuilt. De huidige schandalen in de bio-industrie hebben een beweging op gang gezet. Die beweging vindt dat de huidige omgang met dieren gewoonweg niet meer door de beugel kan. Focus Foodbar borduurt hierop voort, door een volledig plantaardige kaart aan te bieden.

Velen leven nog steeds in de veronderstelling dat dierlijke producten nodig zijn om een lekkere maaltijd op tafel te zetten. Focus Foodbar wil laten zien, en laten proeven, dat het gemakkelijk anders kan.​

Klopt er iets niet?
Dit bedrijf biedt

5% korting.

Minimale besteding van € 10

Alleen op vertoon van je NVV ledenpas


Let op! Het voordeel is exclusief verkrijgbaar voor leden van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme

Word lid van de NVV
Andere bedrijven in Tilburg
Pedicure & Schoonheidssalon Milou
Bakkerij van planten
Pendelschool
Pendelschool