Focus Foodbar

100% vegan
Borrelen & Snacks, Café, Eten & Drinken, Koffie & Thee, Lunchroom, Restaurant, Sappen & Smoothies, Taart & Gebak
06-23981025
Focus Foodbar Focus Foodbar Focus Foodbar Focus Foodbar

Focus Foodbar is een concept waarin goed eten en drinken centraal staat.
Gasten zullen op dinsdag t/m zondag terecht kunnen, voor lunch, diner, koffie en borrel. Tegenwoordig kiezen gasten steeds meer voor pure, eerlijke, duurzame, ambachtelijke producten van hoge kwaliteit.
Focus Foodbar zal veel aandacht besteden aan die kwaliteit, versheid en de herkomst van producten. Het proces van bereiding speelt ook een belangrijke rol: van de selectie van producten tot het restafval, alle stappen zullen zorgvuldig behandelt worden. Het eten wordt zo veel mogelijk huisgemaakt met verse producten. Ook duurzaamheid staat hoog in het vaandel en verspilling van voedsel zal zo veel mogelijk worden tegengegaan.

Maar dat alleen, en of het eten lekker is, zijn voor Focus Foodbar niet alle ingrediënten voor goed eten. Binnen dit concept wordt ook gekeken naar de ethiek die achter voedsel schuilt. De huidige schandalen in de bio-industrie hebben een beweging op gang gezet. Die beweging vindt dat de huidige omgang met dieren gewoonweg niet meer door de beugel kan. Focus Foodbar borduurt hierop voort, door een volledig plantaardige kaart aan te bieden.

Velen leven nog steeds in de veronderstelling dat dierlijke producten nodig zijn om een lekkere maaltijd op tafel te zetten. Focus Foodbar wil laten zien, en laten proeven, dat het gemakkelijk anders kan.​

100% vegan
Bereikbaar met openbaar vervoer, Gratis wifi, Honden welkom, Rolstoeltoegankelijk
Afhalen, Bezorgen, Glutenvrije opties, Koolhydraatarme opties, Sojavrije opties
Onjuistheid melden
Ledenpasvoordeel logo

Focus Foodbar
biedt Ledenpasvoordeel aan leden van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme

5% korting
Op vertoon van je NVV-Ledenpas
Bij minimale besteding van € 10

Ontdek ook deze bedrijven

Inloggen

Registreren

Maak hier een ondernemersaccount aan ter aanvraag van het Vegan Friendly Label.

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in en je ontvangt per mail een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen.