Fret

100% vegan
Borrelen & Snacks, Eten & Drinken, Koffie & Thee, Lunchroom, Ontbijt, Restaurant
073-121010
Fret

Fret wil de echte Bourgondiër op een laagdrempelige en toegankelijke manier kennis laten maken met plantaardig eten. What you eat is not what you see is het motto van Fret.

Waar in de gemiddelde bistro in Den Bosch vlees en vis niet weg te denken zijn, presenteert Fret dezelfde bourgondische gerechten in een nieuw jasje. “We willen het imago rondom plantaardig eten een schop onder de kont geven, niks saais en niks geitenwollen sokken. Gewoon lekker eten zonder consessies, maar met een kleine knipoog.”

Net buiten de drukke winkelstraten van Den Bosch vind je Fret, een oase van rust en net alsof je op vakantie bent. Het interieur is een knipoog naar de huidige bistro, maar dan met een tegendraads randje. Een eclectische mix van Scandinavisch vakmanschap afgetopt met een een ruig randje Berlijn. Een ongedwongen sfeer waar het voelt als thuiskomen.

En, wat kunnen we dan eten?
De meeste gerechten zijn om te delen, maar dat hoeft helemaal niet. Net waar je zelf zin in hebt. Van verfijnde groentegerechten, scrambled eggs (without the eggs), tot burgers en bloemkoolwings. Ze hebben het allemaal; ontbijt, lunch en diner. Daarnaast hebben ze ook een uitgebreide cocktailkaart, en je raadt het al: allemaal veganistisch. Laat je vooral adviseren, want het personeel van Fret helpt je graag.

Openingstijden
De keuken van Fret is donderdag t/m zondag open van 09:00 tot 21:30, na deze tijd serveren zijn nog een kleine borrelkaart. Reserveren kan via de website, maar ze houden altijd een gedeelte van het restaurant vrij voor mensen die spontaan langskomen.

100% vegan
Vegan koffiemelk zonder toeslag
Onjuistheid melden

Ontdek ook deze bedrijven

Inloggen

Registreren

Maak hier een ondernemersaccount aan ter aanvraag van het Vegan Friendly Label.

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in en je ontvangt per mail een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen.