Gelato di Geronimo
In mijn speciaal en volledig ingerichte HACCP ijskeuken te ‘s-Gravenzande bereid ik in small batches volgens de actuele kwaliteits-en hygiënenormen o.a. plantbased romig ijs en ook natuurlijk sorbetijs:
Puur en zuiver
Zonder enige kunstmatige toevoegingen van geur-, kleur-, en smaakstoffen
Zonder die snelle, bewerkte commerciële industrie-poedertjes of smaakpasta’s
Ook in de actuele voorraad: div. samenstellingen van handmade bonbons, pindarotsjes, chocolade sleutels en -pumps.
Natuurlijk ook 100% plantbased mogelijk.
De gebruikte kwaliteits Belgische Callebaut Chocolade is duurzaam geproduceerd.
Contact, Bezoek en Bestellingen:
Uitsluitend per Messenger of WhatsApp 06-83 81 15 37.
Ophalen: de locatie van mijn HACCP ijskeuken na afspraak.
Evt. levering mogelijk met gepaste toeslag.
Alle prijzen zijn incl. 9% BTW. Factuur mogelijk voor bedrijven. Betaalverzoek vooraf.