Haus 26 Weissbriach

Bekijk het ledenpasvoordeel, korting, voordeel of cadeau 100% vegan
Gratis parkeren
Gratis wifi
B&B met plantaardige keuken

Haus 26 in Weissbriach is een kleine en sfeervolle Bed & Breakfast. We hebben 4 comfortabele gastenkamers met eigen badkamer. In de kamerprijs is een ontbijt inbegrepen. We serveren een 100% plantaardig ontbijt. Verwacht een uitgebreid buffet met veel keuze en huisgemaakte lekkernijen. We bieden de mogelijkheid om meerdere avonden per week bij ons te dineren. We serveren een 3-gangen menu (100% plantaardig).
In Weissbriach is een klein skigebied (3 liften en 3 pistes) en op 20 minuten ligt het skigebied Nassfeld (110 km piste). Daarnaast kan men hier langlaufen en rodelen, schaatsen op de Weissensee (15 minuten rijden). In januari wordt ieder jaar de Alternatieve Elfstedentocht georganiseerd.
Het is hier prachtig wandelen vanuit Weissbriach of in de omgeving van Weissbriach. In de zomer kun je zwemmen in de Weissensee en Presseggersee. Verder is het hier prachtig fietsen en mountainbiken of gewoon lekker relaxen.
Inmiddels zijn 2 van de 4 kamers standaard uitgerust met vegan beddengoed (op basis van hennep) en voor de andere 2 kamers is vegan beddengoed beschikbaar op aanvraag. De bedoeling is dat eind 2021 alle 4 de kamers standaard van vegan beddengoed (o.b.v. hennep) voorzien zijn.

Klopt er iets niet?
Dit bedrijf biedt

Gratis kopje thee of koffie met iets lekkers bij aankomst

Bij minimaal 2 overnachtingen

Alleen op vertoon van je NVV-ledenpas


Let op! Het voordeel is exclusief verkrijgbaar voor leden van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme

Word lid van de NVV