Haus 26 Weissbriach

100% vegan
Bed & Breakfast, Eten & Drinken, Hotel, Restaurant, Vakantie & Overnachten
+436769701102
Haus 26 Weissbriach Haus 26 Weissbriach Haus 26 Weissbriach Haus 26 Weissbriach Haus 26 Weissbriach

Haus 26 in Weissbriach is een klein, sfeervol Hotel. We hebben 4 comfortabele gastenkamers met eigen badkamer, voorzien van vegan verzorgingsproducten en vegan beddengoed. In de kamerprijs is een ontbijt inbegrepen. We serveren een 100% plantaardig ontbijt. Verwacht een uitgebreid buffet met veel keuze en huisgemaakte lekkernijen. Je kunt ook bij ons dineren (halfpension of naar keuze). We serveren een vegan 3-gangen verrassingsmenu (alleen op reservering).

In Weissbriach is een klein skigebied (3 liften en 3 pistes) en op 20 minuten ligt het skigebied Nassfeld (110 km piste). Daarnaast kan men hier langlaufen en rodelen, schaatsen op de Weissensee (15 minuten rijden). In januari wordt ieder jaar de Alternatieve Elfstedentocht georganiseerd.

Het is hier prachtig wandelen vanuit Weissbriach of in de omgeving van Weissbriach. In de zomer kun je zwemmen in de Weissensee en Presseggersee. Verder is het hier prachtig fietsen en mountainbiken of gewoon lekker relaxen.

100% vegan
Gratis parkeren, Gratis wifi
Onjuistheid melden
Ledenpasvoordeel logo

Haus 26 Weissbriach
biedt Ledenpasvoordeel aan leden van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme

Gratis kopje thee of koffie met iets lekkers bij aankomst
Op vertoon van je NVV-Ledenpas
Bij minimaal 2 overnachtingen

Ontdek ook deze bedrijven

Inloggen

Registreren

Maak hier een ondernemersaccount aan ter aanvraag van het Vegan Friendly Label.

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in en je ontvangt per mail een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen.