Mogu Malatang

vegan friendly
Eten & Drinken, Restaurant
Mogu Malatang Mogu Malatang Mogu Malatang

Bij Mogu kunnen gasten een bak met verse ingrediënten vullen die op gewicht wordt betaald. Hierbij heeft de gast keuze uit verschillende soorten (Chinese) bladgroenten, paddenstoelen, wortels, noodles. Het grootste deel van de producten is vegan. Na het vullen van de bak, kiest de gast een soep: spicy sour Sichuan, Japanse Miso of Thaise Tom kha. Allemaal compleet vegan en home-made. De ingrediënten uit de display worden in de soep gegaard en vormen samen uiteindelijk een prachtige en rijke soep. De soepen kunnen nog worden afgemaakt met de topping bar. Hier ligt onder andere bosui, koriander, crispy chili olie, tahini, madame janette peper en soya saus. Hiermee kan de gast naar wens nog meer diepte aanbrengen in de smaak.

Naast soepen, hebben we side dishes als edamame bonen, sichuan komkommer, wakame salade en pittige nootjes. Verder bieden we ook nagerechten als sesam ijs, spekkoek en mochi. Ook hebben we een mooi aanbod aan natuurwijnen, bieren, limonades en theeën.

Mogu is op het moment open van dinsdag tm zaterdag van 17:00 tot 23:00. Op zaterdagen is Mogu ook voor de lunch open (vanaf 12).

vegan friendly
Onjuistheid melden
Ledenpasvoordeel logo

Mogu Malatang
biedt Ledenpasvoordeel aan leden van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme

Gratis kopje koffie of thee
Op vertoon van je NVV-Ledenpas
Bij afname van een ander product

Ontdek ook deze bedrijven

Inloggen

Registreren

Maak hier een ondernemersaccount aan ter aanvraag van het Vegan Friendly Label.

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in en je ontvangt per mail een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen.