Moodies Undies menstruatieondergoed

100% vegan
Kleding, Lichaamsverzorging, Mode, Verzorgingsproducten
Moodies Undies menstruatieondergoed Moodies Undies menstruatieondergoed Moodies Undies menstruatieondergoed Moodies Undies menstruatieondergoed Moodies Undies menstruatieondergoed

Het nieuwe menstrueren! Menstruatieondergoed kan menstruatie en lichte incontinentie opvangen gedurende ongeveer 8 uur zonder dat tampons en/of maandverband nodig zijn. Naast ons fijne ondergoed hebben we ook een zwemkledinglijn. Zo kan jij onbezorgd zwemmen en zonnen op je lichte menstruatiedagen.

Moodies heeft veel tijd geïnvesteerd in het ontwikkelen van een super goed absorberend kruisje, wat ook nog eens droog blijft aanvoelen. In het kruisje zijn 3 extra lagen technische stoffen verwerkt die ervoor zorgen dat het droog aan blijft voelen, dat het goed absorbeert en dat het niet doorlekt. En toch is het kruisje maar 2-3 mm dik.

Je kunt Moodies menstruatieondergoed zeker 3 jaar gebruiken mits je het op de juiste manier behandelt. Dat is net iets anders dan bij normaal ondergoed om de kwaliteit van de waterafstotende laag en van de de absorberende laag goed te houden.

Onze droom is het menstruatieafval substantieel terug te brengen. Moodies broekjes kunnen daar een forse bijdrage aan leveren. We zullen met z’n allen moeten werken aan een schonere planeet voor onze kinderen waarin we duurzamere keuzes maken om de planeet gezonder achter te laten voor onze kinderen. We gaan verder dan dat. We hebben inmiddels veel producten die gemaakt zijn van gerecycled materiaal en van bamboe, en onderzoeken hoe we onze producten nog duurzamer kunnen laten maken. En tenslotte zijn we er trots op dat we bijdragen aan het verkleinen van menstruatiearmoede door broekjes te schenken aan diverse goede doelen.

Moodies is een Nederlands bedrijf met hun kantoor in Amsterdam. Alle producten worden zelf ontworpen en bedacht. Na veel testen en klanten om adviezen vragen worden nieuwe producten op de markt gebracht. We zijn constant bezig met verbeteren en vernieuwen zodat we niet alleen met de tijd maar ook met onze doelgroep mee groeien.

100% vegan
Onjuistheid melden
Ledenpasvoordeel logo

Moodies Undies menstruatieondergoed
biedt Ledenpasvoordeel aan leden van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme

10% korting
Klik voor de kortingscode
Alleen op de dames- en meidenproducten. Niet op de accessoires, bundels en sale.
Kortingscode invullen bij het afrekenen

Ontdek ook deze bedrijven

VRY Bakkery

vegan friendly
Online bakery met versgemaakte vegan & glutenvrije zoete lekkernijen.

Inloggen

Registreren

Maak hier een ondernemersaccount aan ter aanvraag van het Vegan Friendly Label.

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in en je ontvangt per mail een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen.