Rebel Rebel

100% vegan
Borrelen & Snacks, Café, Eten & Drinken, Lunchroom, Restaurant, Taart & Gebak
06 51538225
Rebel Rebel Rebel Rebel Rebel Rebel Rebel Rebel

Rebel Rebel… de Dordtse place to be!

Rebel Rebel is niet zomaar een vegan eetcafé; het is een bruisende culturele plek waar smaak en creativiteit samenkomen. Gehuisvest in een karakteristiek monumentaal pand aan de schilderachtige Nieuwe Haven, biedt Rebel Rebel een unieke ervaring.

Het menu van Rebel Rebel is een verrukkelijke reis door innovatieve vegan gerechten, met een onmiskenbare twist. Of je nu komt voor een uitgebreide lunch, een smakelijk diner, een verfrissend softijsje aan het sfeervolle terras langs het water of een smakelijke portie vegan junkfood, Rebel Rebel heeft voor elk wat wils.
Maar wat Rebel Rebel echt onderscheidt, zijn de culturele evenementen die hier regelmatig plaatsvinden. Van betoverende live muziekoptredens tot bruisende dansavonden, van uitbundige karaoke-avonden tot uitdagende pubquizzen, en van hartverwarmende Pride-avonden tot inspirerende film- en theateravonden, er is altijd wel iets te beleven in Rebel Rebel.
Daarnaast is de ruimte bij Rebel Rebel ook beschikbaar voor privé-evenementen en feestjes, compleet met heerlijke vegan catering om aan alle smaken tegemoet te komen.

Met haar inclusieve en gastvrije sfeer verwelkomt Rebel Rebel iedereen die op zoek is naar een onvergetelijke culinaire en culturele ervaring in het hart van Dordrecht. Kom langs en ontdek zelf waarom Rebel Rebel dé plek is om te zijn.

100% vegan
Bereikbaar met openbaar vervoer, Elektrische laadpaal in de buurt, Gratis wifi, Honden welkom, Rolstoeltoegankelijk
Afhalen, Catering, Glutenvrije opties, High-Tea, Sojavrije opties, Vegan koffiemelk zonder toeslag
Onjuistheid melden
Ledenpasvoordeel logo

Rebel Rebel
biedt Ledenpasvoordeel aan leden van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme

10% korting
Op vertoon van je NVV-Ledenpas

Ontdek ook deze bedrijven

Inloggen

Registreren

Maak hier een ondernemersaccount aan ter aanvraag van het Vegan Friendly Label.

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in en je ontvangt per mail een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen.