Rivaana Skincare

100% vegan
Lichaamsverzorging, Verzorgingsproducten
Rivaana Skincare

Rivaana, the crème, is een veelzijdige cosmetische oplossing voor diverse huidproblemen, van droogheid tot acné, die zowel vochtinbrengende als herstellende bestanddelen bevat. Deze crème, veilig voor alle leeftijden, biedt een natuurlijke benadering voor huidverzorging. 100% vegan en natuurlijk, 0% hormonen.

Deze crème verzorgt de huid én herstelt de huid wanneer het nodig is. Deze herstellende huidverzorging is als familieproduct samengesteld om dagelijks te kunnen gebruiken voor alle leeftijden. Zelfs vanaf de geboorte. Door het pure gebruik van enkel natuurlijke ingrediënten die dermatologisch en op allergenen getest zijn, proberen wij met deze crème de cirkel van bijwerkingen te voorkomen.

Tijdens mijn zoektocht kwam ik erachter dat de meeste verzorgingsproducten nog steeds
verpakt worden in (recyclebaar) plastic. Best gek, in de tijd van nu. Dit vervuilt ons milieu en indirect schaadt het ook onze gezondheid en huidconditie. Zorgen voor de natuur is zorgen voor jezelf. Een toekomst zonder plastic afval is (nog) ondenkbaar. Het begin ligt echter wel in kleine veranderingen.

Met Rivaana Skincare ben ik op zoek gegaan naar een moderne verpakking die ook nog eens biologisch afbreekbaar is zodat er minder microplastics achterblijven in onze wereld. En dit heb ik gevonden in het materiaal Sulapac.

– Anisha –

100% vegan
Onjuistheid melden

Ontdek ook deze bedrijven

Eversom

100% vegan
Eversom maakt duurzame producten gemaakt van afgekeurde brandslangen.

Inloggen

Registreren

Maak hier een ondernemersaccount aan ter aanvraag van het Vegan Friendly Label.

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in en je ontvangt per mail een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen.