Sharp Sharp

100% vegan
Catering & Maaltijdboxen, Eten & Drinken, Taart & Gebak
0102307177
Sharp Sharp Sharp Sharp Sharp Sharp Sharp Sharp Sharp Sharp

Wij zijn Sharp Sharp, gestart door Renate de Klein en Frank Hanssen, 2 ontwerpers en vegans die nu verrassende treats & sweets bakken met (h)eerlijke en mooie ingrediënten. Wij combineren kruidig met zoet, verantwoord met kleurrijk en gezond met lekker.
In onze cakebar kunnen jullie kennis maken met niet alleen onze plaatjes (taartjes), maar ook onze koekjes, granola’s , infused waters, sapjes & U.V.O.’s (Unidentified Vegan Objects) We hebben meer dan 30 soorten taartjes om op te eten in onze bar of om mee naar huis te nemen.
Onze producten zijn geheel plantaardig, gemaakt zonder dierlijke producten, gluten en geraffineerde suikers. Wij zijn trots op onze fairtrade cacao uit Madagaskar, cashewnoten van een boerencoöperatie uit Benin, bosbessen uit de achterhoek maar ook onze munt van de Rotterdamse Munt. Ingrediënten die fair zijn voor mens en dier, dit zijn onze randvoorwaarden, maar smaak is ons allerbelangrijkste ingredient.

100% vegan
Bereikbaar met openbaar vervoer, Elektrische laadpaal in de buurt, Gratis wifi, Honden welkom, Rolstoeltoegankelijk
Afhalen, Catering, Glutenvrije opties, High-Tea, Koolhydraatarme opties, Raw opties, Sojavrije opties, Suikervrije opties
Onjuistheid melden
Ledenpasvoordeel logo

Sharp Sharp
biedt Ledenpasvoordeel aan leden van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme

5% korting
Op vertoon van je NVV-Ledenpas
Op het gehele assortiment zoet & hartig

Ontdek ook deze bedrijven

Inloggen

Registreren

Maak hier een ondernemersaccount aan ter aanvraag van het Vegan Friendly Label.

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in en je ontvangt per mail een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen.