The Gift Label

100% vegan
Aroma & Kruiden, Haarproducten, Lichaamsverzorging, Verzorgingsproducten
020 370 5170
The Gift Label The Gift Label The Gift Label The Gift Label The Gift Label

THE GIFT LABEL IS EEN GIFTING BRAND GEVESTIGD IN AMSTERDAM
Het is onze passie om je te inspireren met originele en well-designed cadeaus. We creëren met liefde mooie en heerlijke vegan lichaamsverzorgings- en lifestyleproducten die jou met de vrolijke quotes en prachtige designs een uplifting experience geven.

The Gift Label presenteert met trots haar verschillende collecties. We houden ervan om unieke en duurzame cadeaus aan te bieden voor jezelf of iemand anders die het verdient. De producten zijn uiteenlopend van leuke cadeaus voor mannen en mooie cadeaus voor vrouwen tot fijne producten voor de kleintjes. Duurzame cadeaus die leuk zijn om te kopen en nog leuker om te geven!

Of jou nu op zoek bent naar iets speciaals voor een verjaardag, een housewarming of babyshower; onze wenskaarten maken het cadeau extra persoonlijk. Laat het bericht voor op de kaart achter, dan schrijven wij deze voor jou. Laten we elk klein en belangrijk moment in het leven vieren!

De producten zijn niet alleen verzorgend met een mooi design, we proberen ook iets terug te geven aan de natuur. Deze duurzame cadeaus hebben bijvoorbeeld flessen gemaakt van 100% gerecycled plastic of tubes op basis van suikerriet. Onze producten zijn vegan en bevatten geen sulfaten en kleurstoffen. De hand- en lichaamsverzorging wordt gemaakt met de lekkerste ingrediënten en onze baby lijn is zelfs speciaal ontworpen voor de gevoelige huid van jouw baby. Naast heerlijke home fragrances, hand- en lichaamsverzorging, keukenproducten en geurkaarsen hebben we nu ook leuke cadeaus voor mannen, zoals de handzeep, douchegel en doucheschuim voor heren met funky quotes speciaal ontworpen voor hem! Geef The Gift Label wanneer je het perfecte feel good cadeau met een persoonlijke boodschap zoekt. Je kan ons vinden op verschillende locaties wereldwijd of online bestellen via de website. Let’s keep on giving!

100% vegan
Onjuistheid melden

Ontdek ook deze bedrijven

Lindy's Patisserie

vegan friendly
Chocolaterie | Vegan chocolade | Chocolade productie bedrijf | White Label | Private Label chocolade producten

Inloggen

Registreren

Maak hier een ondernemersaccount aan ter aanvraag van het Vegan Friendly Label.

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in en je ontvangt per mail een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen.