The Green Elephant Hostels

Bekijk het ledenpasvoordeel, korting, voordeel of cadeau Meer dan 50% vegan
Vegan/vegetarisch georiënteerd met ontbijt, (lunch en diner in buffet vorm op aanvraag, enkel voor hostel gasten))

Serendipity
Finding something beautiful without looking for it.

Van goed eten word je toch gewoon gelukkig? Dat snappen we maar al te goed bij The Green Elephant in Maastricht. All-day restaurant Serendipity is de hele dag open voor een gezonde lunch, een drankje met verantwoord lekkers en een voedzaam diner. Gedurende de dag maakt het buffet geleidelijk een transitie door zodat er precies staat waar jij zin in hebt. Van een vegan taartje voor bij de koffie tot groene curry in de avond, of een eiwitrijke salade voor na je work-out in de microgym.

Wij vinden het belangrijk dat alles wat je krijgt, goed voor je is. Voor ons betekent dat eten zonder onnodige toevoegingen en met minder suikers of gluten. Dat zijn meer fruit, groenten en andere verantwoorde en voedzame ingrediënten. Voedselintoleranties zoals een gluten- of lactose-intolerantie zijn voor ons geen uitzondering, maar iets waar we standaard rekening mee houden.

De keuken is dagelijks geopend van 12 tot 21 uur.

Klopt er iets niet?
Dit bedrijf biedt

10% korting op eten/drinken.

Minimale besteding van € 10,00 (eten/drinken).Let op! Het voordeel is exclusief verkrijgbaar voor leden van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme

Word lid van de NVV
Andere bedrijven in Maastricht
Lush (Maastricht)