The Green Elephant Hostels

vegan friendly
Hotel, Vakantie & Overnachten
043-3211120
The Green Elephant Hostels The Green Elephant Hostels The Green Elephant Hostels The Green Elephant Hostels The Green Elephant Hostels

Serendipity
Finding something beautiful without looking for it.

Van goed eten word je toch gewoon gelukkig? Dat snappen we maar al te goed bij The Green Elephant in Maastricht. All-day restaurant Serendipity is de hele dag open voor een gezonde lunch, een drankje met verantwoord lekkers en een voedzaam diner. Gedurende de dag maakt het buffet geleidelijk een transitie door zodat er precies staat waar jij zin in hebt. Van een vegan taartje voor bij de koffie tot groene curry in de avond, of een eiwitrijke salade voor na je work-out in de microgym.

Wij vinden het belangrijk dat alles wat je krijgt, goed voor je is. Voor ons betekent dat eten zonder onnodige toevoegingen en met minder suikers of gluten. Dat zijn meer fruit, groenten en andere verantwoorde en voedzame ingrediënten. Voedselintoleranties zoals een gluten- of lactose-intolerantie zijn voor ons geen uitzondering, maar iets waar we standaard rekening mee houden.

De keuken is dagelijks geopend van 12 tot 21 uur.

vegan friendly
Biologisch keurmerk, Fairtrade keurmerk, FSC keurmerk, PETA keurmerk
Onjuistheid melden
Ledenpasvoordeel logo

The Green Elephant Hostels
biedt Ledenpasvoordeel aan leden van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme

10% korting op eten/drinken
Op vertoon van je NVV-Ledenpas
Minimale besteding van € 10,00 (eten/drinken).

Ontdek ook deze bedrijven

Inloggen

Registreren

Maak hier een ondernemersaccount aan ter aanvraag van het Vegan Friendly Label.

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in en je ontvangt per mail een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen.