Van Eigen Deeg
Een koekje… Van Eigen Deeg!
Van Eigen Deeg bakt én verpakt koek zo duurzaam mogelijk. We bakken ambachtelijke koekjes gemaakt van biologische ingrediënten en… jawel, geredde grondstoffen! Denk aan citroenschillen voor wie het einde naderde of overgebleven goed brood dat een glorieuze comeback maakt 😉
Onze koekjes smaken te gek en zijn ook nog eens 100% plantaardig, palmolievrij en bevatten geen conserveringsmiddelen. We bakken met de allerbeste margarine, en dat zorgt voor die écht romige smaak die in oprecht lekkere koek onmisbaar is. En allergenen? Die houden we lekker beperkt, zodat we vrijwel iedereen blij kunnen maken met onze creaties. Onze koekjes worden duurzaam verpakt in kleurrijke plasticvrije zakjes van cellulose en PaperWise (gemaakt van restbladeren en stengels vanuit de Landbouw).
Ons bedrijf is opgericht door bakkersdochter Marijntje. Opgegroeid in een bakkerij wil ze net als haar vader mensen graag blij maken met oprecht lekkere koekjes. Ze gelooft ook dat koek maken van A tot Z duurzamer moet kunnen. Van Eigen Deeg is het vrolijke bewijs hiervan!

Van Eigen Deeg
biedt Ledenpasvoordeel aan leden van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme
