Vedge by Friedjof Kempenaar

100% vegan
Borrelen & Snacks, Catering & Maaltijdboxen, Eten & Drinken, Ontbijt, Restaurant
010-5220660
Vedge by Friedjof Kempenaar Vedge by Friedjof Kempenaar Vedge by Friedjof Kempenaar Vedge by Friedjof Kempenaar Vedge by Friedjof Kempenaar

Met ons label ‘Vedge by Friedjof Kempenaar’ is Grand Catering de eerste grote event cateraar in Nederland die een volledige vegan evenementinvulling aanbiedt. Samen met chef-kok Friedjof Kempenaar hebben wij een smaakvol en creatief assortiment samengesteld om in te spelen op de groeiende vraag naar veganistische gerechten en duurzame zakelijke events.

Met ‘Vedge’ zien wij het als een uitdaging om mooie en spannende gerechten te serveren, zonder dat dierlijke producten in het menu worden gemist. Een ‘culinaire’ mindfuck waarbij niets is wat het lijkt. Heerlijke, gedurfde en eerlijke plantaardige gerechten met een twist.

Met Vedge willen wij onze ideeën met onze gasten delen en ze inspireren om op een positieve wijze samen met ons de wereld een stukje mooier te maken.

100% vegan
Catering, Glutenvrije opties, Koolhydraatarme opties, Raw opties, Sojavrije opties, Suikervrije opties
Onjuistheid melden

Ontdek ook deze bedrijven

SauerCrowd

100% vegan
Rauwe, gefermenteerde Bio-groenten vol darmvriendelijke bacteriën zoals Kimchi en Zuurkool. Organiseren van fermentatieworkshops in Amsterdam (tickets via onze webshop)

Inloggen

Registreren

Maak hier een ondernemersaccount aan ter aanvraag van het Vegan Friendly Label.

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in en je ontvangt per mail een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen.