VEGA-LIFE Amsterdam

Bekijk het ledenpasvoordeel, korting, voordeel of cadeau 100% vegan
Rolstoeltoegankelijk Honden welkom Kindvriendelijk Bereikbaar met openbaar vervoer
Winkel en webwinkel

VEGA-LIFE is een lifestyle winkel in hartje Amsterdam. Wij zijn gespecialiseerd in veganistisch leren schoenen maar ons aanbod stopt daar niet.

Kom bij ons langs voor kleding, tassen, cosmetica, boeken, honden- en kattenvoer en nog veel meer. Alles 100% veganistisch en zo veel mogelijk biologisch en duurzaam. We kiezen de merken die we verkopen zorgvuldig en investeren graag in een merken en producten die net zoals wij werken aan een mooie, duurzame en diervriendelijke toekomst. In ons aanbod vind je innovatieve producten zoals schoenen gemaakt van ananasleer, maïsafval of gerecyclede veganistische materialen. Leer alles over veganisme en duurzaamheid met ons uitgebreide assortiment vegan (kook)boeken en vind de mooiste cadeaus voor jouw plantaardige vrienden en familie.

Het is ons doel om een veganistische levensstijl zo makkelijk én leuk mogelijk te maken dus neem een kijkje in onze winkel en verbaas je over ons ruime assortiment vol vegan poducten!

VEGA-LIFE heeft ook een webshop: VEGA-LIFE.nl

Klopt er iets niet?
Dit bedrijf biedt

Gratis presentje bij aankoop schoenen (keuze uit een paar sokken t.w.v. € 5,99, een potje schoensmeer of een heerlijke VEGA reep)

Bij een online bestellingen vermeld je dat je NVV lid bent en vermeld je lidmaatschapsnummer.

Alleen op vertoon van je NVV ledenpas


Let op! Het voordeel is exclusief verkrijgbaar voor leden van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme

Word lid van de NVV
Andere bedrijven in Amsterdam
Spirit Amsterdam
De Sering
Yerba