Vegan Borrel Box

100% vegan
Borrelen & Snacks, Brood, Catering & Maaltijdboxen, Eten & Drinken, Levensmiddelen, Restaurant
06-49891312
Vegan Borrel Box Vegan Borrel Box Vegan Borrel Box Vegan Borrel Box Vegan Borrel Box

Met de Vegan Borrel Box bieden we een smakelijk en 100% plantaardig alternatief voor ‘normale’ snacks. Deze lekkernijen koop of maak je zelf niet zomaar even, ze zijn met zorg gemaakt en ontwikkeld door onze chefs.

We kiezen voor kwalitatieve en verantwoorde producten. We laten hiermee een groot publiek zien dat je ook een feestje kan vieren en een geweldige smaakbeleving kan hebben op basis van alleen plantaardige producten. Zeker niet alleen voor vega’s of vegans, maar voor iedereen die hun borrels willen vergezellen met heerlijke en verrassende snacks.

Oh, en onze boxen kunnen met recht DELUXE genoemd worden! Te gebruiken als maaltijdvervanger of voor een heeele lange borrelavond. Waar anderen brood en groentepartjes meeleveren voor de (goedkope) vulling, richten wij ons op echte, kwalitatieve hoogwaardige gerechten met verrassende smaakbelevingen! Neem eens een kijkje op onze website en beslis zelf.

100% vegan
Catering, Glutenvrije opties
Onjuistheid melden
Ledenpasvoordeel logo

Vegan Borrel Box
biedt Ledenpasvoordeel aan leden van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme

10% korting
Klik voor de kortingscode

Ontdek ook deze bedrijven

Chokbites

100% vegan
Hoogwaardig vegan gebak 100% natuurlijk en handgemaakt zonder gluten, tarwe, soja, additieven en alleen gezoet met fruit.

Inloggen

Registreren

Maak hier een ondernemersaccount aan ter aanvraag van het Vegan Friendly Label.

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in en je ontvangt per mail een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen.