Vegan Food Tour Nederland

100% vegan
Borrelen & Snacks, Eten & Drinken, Lunchroom, Taart & Gebak, Uitjes, Vrije tijd
+316 442 17 999
Vegan Food Tour Nederland Vegan Food Tour Nederland Vegan Food Tour Nederland Vegan Food Tour Nederland Vegan Food Tour Nederland

Vegan Food Tour Nederland organiseert vegan activiteiten in verschillende steden in Nederland.

Waar we zijn begonnen met een wandeltour in Utrecht, hebben we inmiddels ook een tour in Amsterdam en Rotterdam. In Utrecht organiseren we ook nog de Urban Fietstour en een Vegan Lifestyletour. Wandel of fiets met een gids door je favoriete stad en geniet onderweg van smaakvolle en diervriendelijke hapjes en gerechtjes. Terwijl jij je vingers aflikt bij zoete en hartige snacks, vertelt de gids je over inspirerende ondernemers en hun motivatie voor een diervriendelijk menu. Af en toe stop je voor een grappig weetje, een interessant feitje of een leuke tip over de stad. Ondertussen delen we op speelse wijze informatie over de positieve impact van veganisme en laten we zien dat plantaardig eten je leven verrijkt in plaats van beperkt. Na afloop plof je met een voldaan gevoel neer voor nog een laatste cocktail. Zien we je snel? Neem vooral je niet-vegan vrienden mee, die kunnen de inspiratie goed gebruiken.

100% vegan
Bereikbaar met openbaar vervoer
Glutenvrije opties
Onjuistheid melden
Ledenpasvoordeel logo

Vegan Food Tour Nederland
biedt Ledenpasvoordeel aan leden van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme

10% korting
Klik voor de kortingscode

Ontdek ook deze bedrijven

Inloggen

Registreren

Maak hier een ondernemersaccount aan ter aanvraag van het Vegan Friendly Label.

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in en je ontvangt per mail een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen.