VegCosmetics

100% vegan
Gezichtsverzorging & Make-up, Haarproducten, Lichaamsverzorging, Verzorgingsproducten

VegCosmetics is een toegewijde onderneming die zich richt op het produceren en aanbieden van hoogwaardige cosmetische producten die volledig veganistisch zijn. Onze missie is om ethische en duurzame schoonheidsproducten te creëren die niet alleen goed zijn voor de huid, maar ook voor het milieu.

Wij geloven in de kracht van natuurlijke ingrediënten en streven ernaar om onze producten te maken zonder enige vorm van dierlijke ingrediënten, proeven of testen. Bij VegCosmetics staan we voor diervriendelijkheid en streven we ernaar om een positieve impact te hebben op de wereld door verantwoorde keuzes te maken in onze productieprocessen.

Onze productlijn bestaat uit een breed scala aan huidverzorgings- en cosmetische producten, allemaal gemaakt van natuurlijke plantaardige ingrediënten die de huid voeden en verzorgen. Elk product is zorgvuldig samengesteld om te voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en effectiviteit.

100% vegan
Onjuistheid melden
Ledenpasvoordeel logo

VegCosmetics
biedt Ledenpasvoordeel aan leden van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme

10% korting
Klik voor de kortingscode

Ontdek ook deze bedrijven

Inloggen

Registreren

Maak hier een ondernemersaccount aan ter aanvraag van het Vegan Friendly Label.

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in en je ontvangt per mail een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen.