Vegotel Blije

100% vegan
Bed & Breakfast, Borrelen & Snacks, Eten & Drinken, Hotel, Koffie & Thee, Lunchroom, Ontbijt, Restaurant, Retreat, Taart & Gebak, Uitjes, Vakantie & Overnachten, Vrije tijd
0519-347069
Vegotel Blije Vegotel Blije Vegotel Blije Vegotel Blije Vegotel Blije

Vegotel Blije is de enige half- en volpension 100% vegan accommodatie van Nederland. Gevestigd op een prachtige natuurlocatie aan de Zeedijk te Blije tegen het Waddenzee gebied aan. Rust en ruimte om heerlijk bij te komen van alle dagelijkse stress. Naast het prachtige Waddenzee gebied met oneindig veel mogelijkheden zitten wij vlakbij verschillende stranden, dus ook ideaal voor uw zomervakantie. Verder zitten we op slechts 15 minuten fietsen afstand van de boot naar Ameland. Naast Ameland en het Waddenzee gebieden raden we een dagtrip naar Leeuwarden, Dokkum en bijvoorbeeld Harlingen van harte aan.

We garanderen een heerlijke 100% ontzorgde vegan vakantie en de reviews liegen er niet om (zie website), we krijgen zelfs een 9,3 gemiddeld als cijfer van niet veganisten!

Ook culinair wordt u bij ons volledig verwend. Een standaard Hollands ontbijt is bij de prijs inbegrepen, tegen meerprijs kunt u ook kiezen voor ons beroemde Full English breakfast inclusief een ‘gebakken ei’ en een (picknick) lunchpakket. Naast het ontbijt en de lunch kunt u bij ons tevens terecht voor het Vegotel driegangendiner, zie voor de mogelijkheden onze website. Zelfs een minibar en snackhoek ontbreekt niet aan de mogelijkheden. Uiteraard allemaal 100% vegan zodat u niets meer hoeft te controleren. En misschien overbodig om te vertellen, wij zijn zelf ook 100% vegan, iets wat lang niet altijd gebruikelijk is.

Naast 100% vegan eten en drinken is Vegotel volledig duurzaam, onder andere door het gebruik van zonne-energie, milieuvriendelijke producten en bijvoorbeeld tweedehands meubels. Ook kun je bij ons terecht voor een Vegan experience en langere vakanties inclusief een E-bike.

Beide gastenkamers beschikken over gratis glasvezel internet met een LAN kabel, koffie en thee faciliteiten. De grotere kamer beschikt tevens over TV. De badkamer en het toilet zijn geheel privé inclusief het gebruik van het lounge- en eetgedeelte. Ook heeft u een eigen privé ingang. Ideaal tijdens de Corona crisis.

Onze prijzen zijn inclusief btw, toeristenbelasting, internet, schoonmaak en een Hollands ontbijt. Kijk voor meer info op onze website. NVV leden krijgen 5% korting op zowel de verblijfskosten als het eten en drinken.

Mocht u meer willen weten stuur dan gerust een e-mail of bel ons even.

100% vegan
Bereikbaar met openbaar vervoer, Gratis parkeren, Gratis vast internet, Wifi-vrij
Afhalen, Bezorgen, Biologisch keurmerk, Glutenvrije opties, Suikervrije opties, Vegan koffiemelk zonder toeslag
Onjuistheid melden
Ledenpasvoordeel logo

Vegotel Blije
biedt Ledenpasvoordeel aan leden van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme

5% korting op alles
Op vertoon van je NVV-Ledenpas
Bij een verblijf van minimaal 2 nachten

Ontdek ook deze bedrijven

Inloggen

Registreren

Maak hier een ondernemersaccount aan ter aanvraag van het Vegan Friendly Label.

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in en je ontvangt per mail een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen.