B&B Angelbeeck

Meer dan 50% vegan
Kindvriendelijk Bereikbaar met openbaar vervoer Gratis parkeren
Gratis wifi
Graag geven wij onze gasten het gevoel echt even weg te zijn maar tegelijkertijd ook het warme gevoel van thuiskomen.

Een fijn gezelschap en een authentieke omgeving: B&B Angelbeeck biedt de service voor een zo compleet mogelijk verblijf.


Een ontbijt bij B&B Angelbeeck is bijna een garantie voor een geslaagd begin van de dag. We maken heerlijk vers gebakken brood(jes), gebruiken verse ingrediënten uit de streek of zelfs uit eigen tuin. Wordt verrast met een heerlijk ontbijt geserveerd in onze luxe picknickmanden!
Ons ontbijt is 100% vegetarisch en inmiddels 99% plantaardig. Alle producten op het ei na zijn plantaardig. De eieren komen van onze lokale boer.
Om duurzamer te leven gaan wij verder dan alleen een plantaardig ontbijt. Daarom richten wij ons huis in met een oog op minimalisme. Alleen het essentiële, maar toch met warmte en gezelligheid. Daarnaast maken wij een groot deel van onze meubelen zelf met de hand. De rest is tweedehands of duurzaam geproduceerd. Ja ook onze douchegel is vegan! Bij mooi weer kunt u hiervan genieten buiten in onze tuinen in het zonnetje! Ontbijt zit bij de overnachtingsprijs inbegrepen.

Klopt er iets niet?