Cafe de Ceuvel

100% vegan
Borrelen & Snacks, Café, Eten & Drinken, Koffie & Thee, Lunchroom, Ontbijt, Restaurant, Taart & Gebak
Cafe de Ceuvel Cafe de Ceuvel Cafe de Ceuvel

We werken samen met een hele reeks aan initiatieven die ervoor zorgen dat ieder bordje, biertje en drankje dat we op tafel zetten ervoor zorgt dat de wereld een beetje mooier wordt. Zo maken we bijvoorbeeld onze eigen frisdrank met de biologische siropen van Saru Soda en komt ons bier van Gulpener of kleine brouwers. Sinds het café is overgenomen op 1 november 2020 koken we volledig veganistisch, hebben we CO2 vrije koffie van Kaap Koffie en we zijn volledig van het gas af!

SOCIALE DUURZAAMHEID
Voor ons is het sociale component van duurzaamheid even belangrijk als het ecologische en soms een nog grotere uitdaging. Het gaat erom dat je een duurzaam product aanbiedt voor ieder individu uit alle hoeken van de samenleving. Helaas zijn biologische en lokale producten, hoe raar het ook klinkt, duurder dan met het vliegtuig geïmporteerde groenten en fruit die duizenden kilometers hebben afgelegd. Alhoewel wij het liefst al onze prijzen onder gemiddeld wensen te houden, is dat niet altijd mogelijk. We zijn daarom een samenwerking aangegaan met de Stadspas zodat we altijd een goedkope maaltijd en drankje kunnen aanbieden voor de mensen die net wat krapper bij kas zitten en toch verantwoord willen consumeren. Het blijft echter een continue zoektocht naar hoe we duurzaamheid toegankelijk kunnen maken voor iedereen en niet alleen voor de welgestelde.

100% vegan
Bereikbaar met openbaar vervoer, Gratis wifi, Honden welkom
Biologisch keurmerk, Glutenvrije opties
Onjuistheid melden

Ontdek ook deze bedrijven

Inloggen

Registreren

Maak hier een ondernemersaccount aan ter aanvraag van het Vegan Friendly Label.

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in en je ontvangt per mail een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen.