Camping Noorderloo

100% vegan
Vakantie & Overnachten
0623504618
Camping Noorderloo Camping Noorderloo Camping Noorderloo

Vegan Camping.

Camping Noorderloo is een kleinschalige, duurzame, moderne camping waar je kunt ontspannen en onthaasten. De camping is zeer geschikt voor (jonge) gezinnen, natuurliefhebbers, wandelaars, fietsers, veganisten en vegetariërs en rustzoekers!

Op de camping kun je wandelen door het bos, kinderen (en volwassenen) kunnen spelen in de speeltuin of ravotten en hutten bouwen in het speelbos, zwemmen in de vijver, luieren op het strandje, voetballen / volleyballen/ tafeltennissen of een kampvuurtje maken. De camping is ruim (7.4 ha) en groen, zodat iedereen de ruimte heeft om te ontspannen. Ons vegetarische en vegan lunchcafé staat op hetzelfde terrein. Je kan hier in het hoogseizoen o.a. lunch, ijsjes, gebak, patatten en snacks krijgen. In het laagseizoen wordt de ruimte van lunchcafé gebruikt als huiskamer / slecht weer ruimte met kleine selfservice bar. Daarnaast biedt het een rustig en prachtig wisselend landschap van Westerwolde een omgeving waar je van alles kunt beleven. Ook uitwijken naar de Duitse dorpjes en stadjes is zeker een aanrader.

100% vegan
Bereikbaar met openbaar vervoer, Elektrische laadpaal in de buurt, Gratis parkeren, Gratis wifi, Honden welkom, Rolstoeltoegankelijk
Onjuistheid melden

Ontdek ook deze bedrijven

Inloggen

Registreren

Maak hier een ondernemersaccount aan ter aanvraag van het Vegan Friendly Label.

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in en je ontvangt per mail een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen.