Hoeve Veganza

100% vegan
Bed & Breakfast, Eten & Drinken, Koffie & Thee, Ontbijt, Sappen & Smoothies, Taart & Gebak
0648866571
Hoeve Veganza Hoeve Veganza Hoeve Veganza Hoeve Veganza Hoeve Veganza Hoeve Veganza Hoeve Veganza Hoeve Veganza Hoeve Veganza

Hoeve Veganza is een vegan B&B. De B&B heeft vier kamers en een huisje op het terrein. Parkeren op het terrein en gratis wifi (glasvezel).

We serveren een vegan ontbijt met heerlijke, verse, zelfgemaakte gerechten. Een smakelijke kennismaking met plantaardig eten voor niet-vegans en een welkome verrassing voor vegans.

Elke B&B kamer heeft een eigen badkamer, koffie en theefaciliteiten en een directe uitgang naar buiten.

Het huisje bied je vrij uitzicht over het veld en achter naar een bomenrij. Het huisje heeft twee slaapkamers voor drie volwassenen, een keuken, badkamer en veranda. Een kinderbed kan worden bijgeplaatst.

Buiten zijn er op het terrein speelmogelijkheden voor kinderen zoals een boomhut en schommels.

Hoeve Veganza ligt in het hart van het groene Westerwolde met bezienswaardigheden zoals de vesting Bourtange, het klooster van Ter Apel en de burcht van Wedde op fietsafstand. Het dal van de Ruiten Aa is op minder dan 100 meter van het huisje gelegen. Er zijn in de omgeving veel prachtige fiets- en wandelroutes.

Vlagtwedde beschikt over voorzieningen zoals supermarkt, drogist, bakker, fietsenmaker, een wekelijkse markt en enkele restaurants.

100% vegan
Gratis parkeren, Gratis wifi
Glutenvrije opties, Koolhydraatarme opties, Raw opties, Sojavrije opties, Suikervrije opties, Vegan koffiemelk zonder toeslag
Onjuistheid melden
Ledenpasvoordeel logo

Hoeve Veganza
biedt Ledenpasvoordeel aan leden van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme

10% korting
Klik voor de kortingscode
Geef bij aanmelden je NVV lidmaatschap aan.

Ontdek ook deze bedrijven

Inloggen

Registreren

Maak hier een ondernemersaccount aan ter aanvraag van het Vegan Friendly Label.

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in en je ontvangt per mail een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen.