Centrum voor Effectieve Intuïtie

100% vegan
Rolstoeltoegankelijk Bereikbaar met openbaar vervoer
Gratis wifi
Opleidingscentrum intuïtieve ontwikkeling- Opleiding Intuïtie Practitioner

We zijn een opleidingscentrum wat workshops, trainingen en erkende opleiding Intuïtie Practitioner geeft. We leren mensen zich door middel van intuïtieve ontwikkeling, zich meer te verbinden met wie ze werkelijk zijn, subtieler te communiceren en hun (hoog) gevoeligheid als kracht in te zetten.
We werken vanuit het bewustzijn dat alles energie is. Ook wat je eet en drinkt. De invloed van voeding op het fysieke lichaam is allang bewezen. Ook de schadelijke invloed van bepaalde voeding (mn dierlijke producten). Maar ook op ons energetische lichaam heeft het effect. Je voeden met de energie van het lijden van anderen drukt ahw op je eigen energieveld. Daarbij het ontkennen ervan maakt dat het beperkend werkt op helderwaarnemen. Je kunt je helder waarnemen niet volledig ontwikkelen als je stelselmatig bepaalde zaken niet wilt zien terwijl je in je hart weet dat het niet klopt. Dat gaat op voor veel zaken en ook voor consumeren dierlijke producten.
We geven op verschillende manieren en momenten informatie aan deelnemers over plantaardig leven. En te inspireren de intuïtieve en spirituele ontwikkeling met deze plantaardige keus te ondersteunen.
Daarbij vinden we dat spiritualiteit toelaten in je leven inhoudt dat je dit zoveel mogelijk in de praktijk brengt. Daarom kiezen we als centrum voor duurzaam, eerlijk en zonder dierenleed.
En zijn we naast Fair Trade, vaste partner TreesforAll en CO2 neutraal ook vegan-friendly.
Uiteraard zijn alle consumptie artikelen die wij aanbieden plantaardig

Klopt er iets niet?

Centrum voor Effectieve Intuïtie

Hagestraat 10 2011 CV Haarlem, Nederland

Andere bedrijven in Haarlem
Lush (Haarlem)
Chickpea
Paviljoen Loef