Chocoladeverkopers

vegan friendly
IJs & Zoetwaren, Levensmiddelen
06-29788205
Chocoladeverkopers

Wij zijn Paul & Emma, Chocoladeverkopers. Wij verkopen bijzondere chocolades. Van eerlijke origine cacao die via directe handel bij de beste ambachtelijke craft chocolademakers ter wereld komt. Die maken er bean to bar chocolade van. Chocolade waar je met liefde meer voor betaalt. Alleen al om de ongelooflijk rijke en diverse smaak van échte chocolade waarin je de herkomst van de cacao proeft. Merendeel van ons assortiment is puur (en vegan) we hebben ook heerlijke vegan ‘melkchocolade’ & vegan witte chocolade.

Zet ‘Vegan Friendly’ in het opmerkingenveld bij je bestelling. We kijken dan gelijk de bestelde repen even extra na zodat je helemaal zeker weet dat ze vegan zijn. En je krijgt twee extra mini’s bij je bestelling. Om uit te delen aan andere chocoladeliefhebbers.

Omdat meer mensen mogen weten dat er zoveel fantastische bean to bar chocolademakers bestaan die chocolade maken die niet alleen lekkerder maar ook veel duurzamer & eerlijker zijn dan wat er in de supermarkt ligt.

vegan friendly
Biologisch keurmerk, Fairtrade keurmerk
Onjuistheid melden
Ledenpasvoordeel logo

Chocoladeverkopers
biedt Ledenpasvoordeel aan leden van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme

2 gratis heerlijke chocolade mini's bij je bestelling
Klik voor de kortingscode
Plaats code in opmerkingenveld.

Ontdek ook deze bedrijven

The Gift Label

100% vegan
The Gift Label is een lifestyle brand gevestigd in Amsterdam. Het is onze passie om producten te creëren die geliefd zijn en vrolijkheid verspreiden! Unieke cadeaus die leuk zijn om te kopen en nog le

Vegan Bear Chef

100% vegan
Veggieese (cheese alternative made from fresh vegetables), ready-to-heat meals, catering and workshop.

Inloggen

Registreren

Maak hier een ondernemersaccount aan ter aanvraag van het Vegan Friendly Label.

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in en je ontvangt per mail een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen.