Earthling Ink

100% vegan
Dienstverlening, Sport- / Gezondheid- & Wellnessdiensten, Tattoostudio & Piercing
0683493094
Earthling Ink

Earthling Ink is de jonge, no-nonsense, stigma-doorbrekende én vegan tattoo studio in Drunen, aan de rand van de Loonse en Drunense Duinen. Bij ons kun je terecht voor, verrassing, tattoos. En niet alleen voor veganisten, zoals de naam doet vermoeden, nee, voor iedereen. Door het gebruiken van enkel producten vrij van dierlijke producten en dierproeven willen we tatoeages toegankelijk maken voor iedereen, zowel veganisten als niet-vegans. Dus vraag je niet af: wat is daar dan anders aan, een vegan tattoo? Want het korte antwoord is: niks. Qua ingrediënten, tuurlijk, maar niks wat afdoet aan de kwaliteit vergeleken met een niet-vegan tattoo. Immers is het zo dat veel tattoo artists per ongeluk al vegan producten gebruiken, oeps!

Dus, ben jij bereidt verder dan het stigma te kijken en wil je gewoon een mooie, goede kwaliteit tattoo? Twijfel je al langer om een tattoo te nemen maar nodigt de reguliere tattoo-shop niet echt uit om langs te gaan? Of sta jij voor je levensovertuiging en wil je zeker weten dat er geen dierenleed voorafgaat aan jou nieuwe tatoeage? Dan ben je bij Earthling Ink aan het juiste adres!

Wij dragen de 100% Vegan Friendly certificering van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme (NVV), bieden leden van de NVV 5% korting aan op vertoon van hun ledenpas, en hebben als bedrijf de Plant Based Treaty ondertekend.

100% vegan
Bereikbaar met openbaar vervoer, Gratis wifi, Rolstoeltoegankelijk
Onjuistheid melden
Ledenpasvoordeel logo

Earthling Ink
biedt Ledenpasvoordeel aan leden van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme

5% korting
Op vertoon van je NVV-Ledenpas

Ontdek ook deze bedrijven

Inloggen

Registreren

Maak hier een ondernemersaccount aan ter aanvraag van het Vegan Friendly Label.

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in en je ontvangt per mail een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen.