Focus | Eten + Drinken

Meer dan 50% vegan
Rolstoeltoegankelijk Honden welkom Kindvriendelijk Bereikbaar met openbaar vervoer
Gratis wifi
Goed eten, goed drinken in goed gezelschap op een inspirerende ontmoetingsplek; dat is Focus | Eten + Drinken, onder één dak met Focus Filmtheater op het Audrey Hepburnplein midden in Arnhem.

Onder één dak met Focus Filmtheater vind je het ruim opgezette café-restaurant Focus | Eten + Drinken. Een levendige ontmoetingsplek voor een zeer divers publiek; van filmbezoekers tot studenten en van zakelijke gasten tot jonge ouders met kinderen. Loop gewoon binnen voor koffie, lunch, diner, borrel of combineer het met een filmbezoek voor een complete avond of middag uit.

De menukaart is verrassend, eigentijds, smaakvol en creatief. Er wordt vers en seizoensgebonden gekookt, met zoveel mogelijk regionale producten en een hoofdrol voor groente. Drink er een mooi glas wijn bij, een lekker (speciaal) biertje, een feestelijke (alcoholvrije) cocktail of laat je door de barista’s een perfecte cappuccino bereiden.

De uitstekende WIFI en fijne sfeer maakt Focus overdag bovendien een goede plek om te werken, te vergaderen of (zakelijk) te lunchen. In de warme maanden is het goed toeven op het zonnige terras aan de Jansbeek!

Klopt er iets niet?

Focus | Eten + Drinken

Audrey Hepburnplein 1

Andere bedrijven in Arnhem
One Spirit Collective
Enig Alternatief
Vegan Taarthuis