Kleinstesoepfabriek

vegan friendly
Levensmiddelen
0594-514797
Kleinstesoepfabriek Kleinstesoepfabriek Kleinstesoepfabriek Kleinstesoepfabriek Kleinstesoepfabriek

Door bijzondere recepten, smaakvolle fairtrade en biologische ingrediënten en aandachtige productie, ontstaat een product waarmee we mensen blij maken en verwarmen via de smaak. Hierdoor zijn we met elkaar verbonden. De producten en hun verpakking zijn duurzaam. Innovaties zijn gericht op maximale vernieuwing en houdbaarheid.

Wanneer je denkt aan Kleinstesoepfabriek, dan denk je aan biologisch. Door gebruik te maken van biologische ingrediënten in onze soepen zorgen wij er samen voor dat de wereld net een beetje duurzamer is!

Zo komt onze biologische passata voor onder andere onze tomatensoepen uit het gebied rondom de Vesuvius in Italië. Soep met een duurzame oorsprong, dat is waar wij voor staan en in geloven.

vegan friendly
Biologisch keurmerk
Onjuistheid melden

Ontdek ook deze bedrijven

Frecious

100% vegan
De eerste slowjuicery ter wereld waar 100% pure slowjuice wordt gemaakt. We schroefpersen de biologische groenten langzaam en shockvriezen de groentesappen supersnel. Een koud kunstje.

Inloggen

Registreren

Maak hier een ondernemersaccount aan ter aanvraag van het Vegan Friendly Label.

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in en je ontvangt per mail een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen.