Mr. & Mr. Vegan Dining

100% vegan
Catering & Maaltijdboxen, Eten & Drinken, Restaurant, Vrije tijd
06-12609656

Fine dining
(H)eerlijk dineren met vrienden, familie of collega’s en dat allemaal in jouw woonkamer of een locatie naar keuze. Wees de gastheer/vrouw van een onvergetelijke avond en laat het overige werk geheel aan ons over.

Onze gerechten zijn 100% plantaardig en bereid met zoveel mogelijk biologische streekproducten gepaard met 100% biologische/vegan wijnen. Elk gerecht wordt met aandacht en liefde samengesteld om onze gasten te verrassen met onverwachte smaaksensaties die de plantaardige keuken te bieden heeft.

Hoe vaak beleef je dat! De cateraars zingen zelf tussen de gangen door. We presenteren nummers uit een divers repertoire en zorgen hoogstpersoonlijk voor een onvergetelijke sfeer.

Het enige wat jij nog moet doen is je woonkamer en keuken beschikbaar stellen en 10 tot 20 mensen uitnodigen die van lekker eten en gezelligheid houden. Het eten nemen we deels voorbereidt mee en de rest wordt in jouw keuken afgemaakt. Heb je nog speciale wensen? Aarzel dan vooral niet, we komen graag bij jou thuis om de verschillende mogelijkheden met je door te nemen.

Wat kun je verwachten?

***Aperitief***
*** 1 Amuse***
***Een heerlijke kleurrijke 3 gangen menu***
***3 biologische wijnen (of bier) afgestemd op het menu***
***Koffie/cappuccino/espresso of thee met koekje***
***Live optreden door Mr. & Mr. themselves***
***Glazen, servies, bestek en tafeldecoratie***
***P.A-geluidssysteem voor sfeervolle achtergrondmuziek en optreden***

Prijs op aanvraag

100% vegan
Catering
Onjuistheid melden

Ontdek ook deze bedrijven

Inloggen

Registreren

Maak hier een ondernemersaccount aan ter aanvraag van het Vegan Friendly Label.

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in en je ontvangt per mail een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen.