Natulatte

100% vegan
Borrelen & Snacks, Eten & Drinken, Levensmiddelen
085-0732222
Natulatte Natulatte Natulatte

Hierbij informatie over onze producten:

Natulatte topping:
De Natulatte Oat Latte Topping zit verpakt in een stazak van 750 gram bestemd voor de zakelijke markt. Met deze grootverpakking is het mogelijk om het canister (container) van de koffievendingmachine op de werkvloer in 1x te vullen zodat je met 1 druk op de knop een heerlijke plantaardige cappuccino of latte kunt tappen. Voor gebruik zonder koffiemachine werkt de dosering net even anders, je kunt de topping met een theelepeltje toevoegen aan je vers gezette filterkoffie, Senseo of Nespresso. Het product geeft dan geen schuimlaag, waar de koffievendingmachine wel voor zorgt. Adviesdosering: ca. 5 gram (= 2 theelepels) voor een koffie met melk. Goed roeren en “guilty free” genieten.

Natulatte Chocolatte:
De Choco Latte zit verpakt in een stazak van 1.000 gram bestemd voor de zakelijke markt. Met deze grootverpakking is het mogelijk om het canister (container) van de koffievendingmachine op de werkvloer in 1x te vullen zodat je met 1 druk op de knop een heerlijke plantaardige warme chocomelk kunt tappen. Voor gebruik zonder koffiemachine is het gebruik heel eenvoudig, je hoeft alleen water toe te voegen. Meng de Choco Latte met heet/kokend water (alleen water is voldoende, de mix bevat al havermelk). Adviesdosering: ca. 25 gram (= 2 eetlepels) mengen met 100 a 125 ml heet/warm water, goed roeren en geniet van je hot choco moment.

Nieuw: Natulatte Vegan Creamer Sticks:
Natulatte Vegan Creamer Sticks (à 2,5 gram per stick): Een heerlijke romige vegan creamer om thuis, op het werk of onderweg een heerlijke feel good cafe au lait te maken. Gebruik/dosering: Scheur de stick open en strooi de inhoud direct in je koffie. P.S. Ook lekker in thee

We zijn enorm trots dat wij de eerste onderneming in de wereld zijn die een plantaardige, glutenvrije en lactosevrije havermelk topping en cacaomix voor de zakelijke koffiemachine op de markt hebben gebracht! Door meer plantaardige voeding in ons eetpatroon te brengen dragen we allemaal ons steentje bij aan een duurzame wereld! Daarom is Natulatte ontwikkeld.

100% vegan
Onjuistheid melden
Ledenpasvoordeel logo

Natulatte
biedt Ledenpasvoordeel aan leden van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme

10% korting
Klik voor de kortingscode

Ontdek ook deze bedrijven

SandraChocolade

vegan friendly
Chocolaterie en suikerwaren, op een ambachtelijke wijze geproduceerd door ons zelf

Inloggen

Registreren

Maak hier een ondernemersaccount aan ter aanvraag van het Vegan Friendly Label.

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in en je ontvangt per mail een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen.