Restaurant Logica

vegan friendly
Borrelen & Snacks, Café, Eten & Drinken, Koffie & Thee, Lunchroom, Ontbijt, Sappen & Smoothies, Taart & Gebak
071-3628939
Restaurant Logica

Biologisch café-restaurant Logica wil laten zien dat je van h’eerlijk eten nog meer geniet als je kiest voor een duurzaam biologisch, vegetarisch en eerlijk restaurant. Waarom kies je voor Logica? Je eet gezond en je draagt bij aan een mens-, dier- en milieuvriendelijke wereld. En ook niet onbelangrijk… je geniet van smaakvolle voeding.

Wij zijn sinds maart 2013 in bezit van het gouden keurmerk 100% biologisch van de Stichting EKO keurmerk. Bij Logica eten is dus gezond en duurzaam! En dat realiseren we zonder concessies te doen aan kwaliteit en smaak. We kiezen producten die bij voorkeur uit de regio komen, biologische producten en producten die aansluiten op het seizoen.

Onze keuken is 100% vegetarisch, voor een groot deel vegan. Er zijn natuurlijk ook een aantal producten van ver weg (omdat bijvoorbeeld koffie- en cacaobonen in Nederland niet groeien) die hebben dan altijd naast het biologische keurmerk tevens het fairtrade-keurmerk voor eerlijke handel waarbij iedereen een eerlijke prijs en goede arbeidsomstandigheden krijgt.

vegan friendly
Bereikbaar met openbaar vervoer, Gratis wifi, Honden welkom, Rolstoeltoegankelijk
Afhalen, Biologisch keurmerk, Fairtrade keurmerk, Glutenvrije opties, High-Tea, Koolhydraatarme opties, Sojavrije opties, Suikervrije opties
Onjuistheid melden
Ledenpasvoordeel logo

Restaurant Logica
biedt Ledenpasvoordeel aan leden van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme

Gratis kopje koffie of thee
Op vertoon van je NVV-Ledenpas
Bij afname van een ander product

Ontdek ook deze bedrijven

Inloggen

Registreren

Maak hier een ondernemersaccount aan ter aanvraag van het Vegan Friendly Label.

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in en je ontvangt per mail een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen.