Restaurant Logica

Bekijk het ledenpasvoordeel, korting, voordeel of cadeau Minder dan 50% (redelijk vegan aanbod)
Rolstoeltoegankelijk Honden welkom Kindvriendelijk Bereikbaar met openbaar vervoer
Gratis wifi
Biologisch cafe restaurant

Biologisch café-restaurant Logica wil laten zien dat je van h'eerlijk eten nog meer geniet als je kiest voor een duurzaam biologisch, vegetarisch en eerlijk restaurant. Waarom kies je voor Logica? Je eet gezond en je draagt bij aan een mens-, dier- en milieuvriendelijke wereld. En ook niet onbelangrijk... je geniet van smaakvolle voeding.
Wij zijn sinds maart 2013 in bezit van het gouden keurmerk 100% biologisch van de Stichting EKO keurmerk. Bij Logica eten is dus gezond en duurzaam! En dat realiseren we zonder concessies te doen aan kwaliteit en smaak. We kiezen producten die bij voorkeur uit de regio komen, biologische producten en producten die aansluiten op het seizoen.
Onze keuken is 100% vegetarisch, voor een groot deel vegan. Er zijn natuurlijk ook een aantal producten van ver weg (omdat bijvoorbeeld koffie- en cacaobonen in Nederland niet groeien) die hebben dan altijd naast het biologische keurmerk tevens het fairtrade-keurmerk voor eerlijke handel waarbij iedereen een eerlijke prijs en goede arbeidsomstandigheden krijgt.

Klopt er iets niet?
Dit bedrijf biedt

Gratis kopje koffie/thee.

Afname van een ander product

Alleen op vertoon van je NVV ledenpas


Let op! Het voordeel is exclusief verkrijgbaar voor leden van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme

Word lid van de NVV
Andere bedrijven in Leiden
Resistor Leiden