Rock 'n Soul

100% vegan
Accessoires, Dienstverlening, Mode, Zakelijk
06-51709740
Rock 'n Soul Rock 'n Soul

Rock ’n Soul is begin 2020 gestart door Rick van Hoorn met de overtuiging dat gitaarbanden ook van duurzame materialen gemaakt kan worden, zonder dat het afdoet aan comfort en styling. Door de jarenlange ervaring als muzikant en als werknemer in de muziekinstrumenten branche is er een uniek assortiment ontwikkeld voor de instrumentalist met hart voor deze planeet.

De gitaarbanden worden gemaakt van kurk, katoen en/of Pinatex (textiel van ananasvezels) en kunnen naar eigen smaak worden gedecoreerd met studs of print. Door het unieke ontwerp wat op maat gemaakt wordt, zijn er extra opties als zender straps mogelijk. Het is het maatpak voor je instrument met perfect speelcomfort.

Hierdoor kan jij je eigen unieke gitaarband kiezen die past bij jou en je instrument! De finishing touch bij jouw zorgvuldig gekozen instrument en podiumuitstraling.

Deze vegan gitaarbanden zijn te bestellen op http://www.rocknsoul.nl.

Wil je liever langskomen en zelf de materialen bekijken en voielen? Heb je speciale wensen en wil je die bekijken met je instrument? Maak dan een afspraak via het contactformulier of via de Whatsapp button.

Wij zijn gevestigd op Maanweg 20 in Den Haag.

100% vegan
Onjuistheid melden
Ledenpasvoordeel logo

Rock 'n Soul
biedt Ledenpasvoordeel aan leden van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme

10% korting
Klik voor de kortingscode

Ontdek ook deze bedrijven

Jimmy Joy

100% vegan
Compleet, gemakkelijk en betaalbaar eten met minimale impact op de planeet.

Biobey

vegan friendly
Biobey verkoopt Natuurlijke, Duurzame en Vegan verzorgingsproducten

Inloggen

Registreren

Maak hier een ondernemersaccount aan ter aanvraag van het Vegan Friendly Label.

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in en je ontvangt per mail een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen.