Sooth

100% vegan
Gezichtsverzorging & Make-up, Lichaamsverzorging, Verzorgingsproducten
Sooth Sooth Sooth Sooth Sooth

Sooth is een 100% natuurlijke crème. Onze crème heet Sooth, want dat is precies wat het doet: de droge en gevoelige huid verzachten. Het geeft een moment van rust en verlichting. Zowel de crème als de fles zijn volledig vegan.

Voor Sooth zijn alle ingrediënten met zorg uitgezocht. We zijn op zoek gegaan naar dé zachtste ingrediënten die je huid helpen om weer in balans te komen en te blijven. Om dit te bereiken zitten er vier écht zachten ingrediënten in Sooth: Prebiotica, Plantaardige lipiden, Boabab olie en Glycerine.

Sooth Face and Body crème kan royaal gebruikt worden op je huid. Het voedt, beschermt en versnelt het helingsproces. Vanwege de actieve ingrediënten is het bewezen effectief bij het herstellen van de droge huid. Ontstaan door bijvoorbeeld zon, zwemmen, medicijngebruik, chemotherapie, ziekten of andere omstandigheden.

100% vegan
Onjuistheid melden

Ontdek ook deze bedrijven

Frecious

100% vegan
De eerste slowjuicery ter wereld waar 100% pure slowjuice wordt gemaakt. We schroefpersen de biologische groenten langzaam en shockvriezen de groentesappen supersnel. Een koud kunstje.

Granada Wijnen

vegan friendly
Spaanse wijnen, waaronder veel vegan wijn (wit, rood, mousserend) en biologische wijn

Inloggen

Registreren

Maak hier een ondernemersaccount aan ter aanvraag van het Vegan Friendly Label.

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in en je ontvangt per mail een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen.