Vegan Academy

100% vegan
Eten & Drinken, Vrije tijd, Workshops
+31 6517 50 717
Vegan Academy Vegan Academy Vegan Academy Vegan Academy Vegan Academy

Vegan Academy biedt gezellige en toegankelijke workshops voor iedereen die plantaardig wil koken en eten. Onze workshopthema’s zijn o.a. Vegan Streetfood, Vegan Inspired by Ottolenghi, Vegan Italian, Vegan Baking, Gefermenteerde Frisdranken en Vegan Curry’s. Wil je echt diep in de materie duiken dan hebben we een tweedaagse workshop Plant Power.
Met onze recepten doe je nieuwe ideeën en inspiratie op voor thuis en word je minder afhankelijk van kant-en-klare en ultra bewerkte vleesvervangers uit de supermarkt. Je werkt bij ons altijd met verse ingrediënten uit het seizoen en zoveel mogelijk lokaal.

Hoe ziet een workshop bij de Vegan Academy eruit: we ontvangen je in onze ruime en goed uitgeruste kookstudio’s met heerlijk gebak uit onze workshop Vegan Baking. Als iedereen binnen is beginnen we met een korte introductie van het menu én een korte demo in snijtechnieken. Vervolgens ga je aan de slag en maak je samen met een mede-deelnemer 2 of 3 gerechten uit het menu. Na ca. 2,5 uur in de keuken gaan we met zijn allen aan tafel en wordt het gehele menu geserveerd. Op tafel vind je onze zelfgemaakte kombucha’s, een glas wijn voor de liefhebber of een heerlijk sapje. Na afloop neem je de recepten natuurlijk mee naar huis.

100% vegan
Bereikbaar met openbaar vervoer, Gratis parkeren, Gratis wifi, Rolstoeltoegankelijk
Glutenvrije opties
Onjuistheid melden
Ledenpasvoordeel logo

Vegan Academy
biedt Ledenpasvoordeel aan leden van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme

60% korting op online kookcursussen
Klik voor de kortingscode
Vul de kortingscode in tijdens het afrekenen online.

Ontdek ook deze bedrijven

Inloggen

Registreren

Maak hier een ondernemersaccount aan ter aanvraag van het Vegan Friendly Label.

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in en je ontvangt per mail een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen.