Christaas.nl

100% vegan
Huis & Inrichting, Kleding, Kringloop, Mode, Woonaccessoires
06-51733910
Christaas.nl Christaas.nl Christaas.nl Christaas.nl Christaas.nl

Ons assortiment bestaat uit:
– duurzame woonaccessoires, die gemaakt zijn van gerecycled materiaal. Zo worden diverse materialen gered van de afvalberg en krijgen ze een nieuw leven als bijvoorbeeld een klok of lamp. Iedere woonaccessoire is handgemaakt naar eigen ontwerp, dus ieder stuk is zeker uniek te noemen. Vanzelfsprekend worden voor het vervaardigen louter veganistische, milieuvriendelijke materialen gebruikt;

– duurzame, veganistische en ethisch verantwoorde kleding voor alle leeftijden: t-shirts, rompertjes, ondergoed, hoodies en joggingbroeken. Alle kleding wordt door ons bedrukt met eigen ontwerpen, die als thema veganisme en dierenrechten hebben. U kunt ook bij ons terecht als u een eigen ontwerp op een kledingstuk vereeuwigd wil zien.

De kleding is gemaakt van (Fairtrade) biologisch katoen. De t-shirts, hoodies en joggingbroeken zijn tevens gemaakt op milieuvriendelijke wijze, onder goede arbeidsomstandigheden tegen een eerlijk loon. Zij dragen o.a. het Peta Approval-keurmerk, Eco-label, Fairtrade-label en Confidence in texitles-keurmerk.
De materialen die worden gebruikt voor de opdruk zijn veganistisch, afvalarm en met minimale impact op het milieu.
Ons assortiment wordt binnenkort uitgebreid met sportkleding dat gemaakt is van gerecyclede pet-flessen.

Over ons:
Onze studio is duurzaam ingericht, waarbij we zo energiezuinig en mlieuvriendelijk mogelijk werken: zo is onze energielevering volledig groen en hopen we binnenkort zonnepanelen te kunnen aanschaffen. Onze financiën worden bewaakt door een bank, die hoog scoort qua duurzaamheid en mensenrechten. En telefoneren doen we met een Fairphone.
Bestellingen verzenden we met gerecyclede kartonnen verpakkingen via de CO2-neutrale methode van PostNL.

100% vegan
Biologisch keurmerk, Fairtrade keurmerk, FSC keurmerk, GOTS keurmerk, PETA keurmerk
Onjuistheid melden
Ledenpasvoordeel logo

Christaas.nl
biedt Ledenpasvoordeel aan leden van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme

10% korting
Klik voor de kortingscode
Minimale besteding van € 6,95

Ontdek ook deze bedrijven

Inloggen

Registreren

Maak hier een ondernemersaccount aan ter aanvraag van het Vegan Friendly Label.

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in en je ontvangt per mail een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen.