Christaas.nl

Bezoek webshop
Bekijk het ledenpasvoordeel, korting, voordeel of cadeau 100% vegan
Duurzame vegan en ethisch verantwoorde kleding en upcycled woonaccessoires

Ons assortiment bestaat uit:
- duurzame woonaccessoires, die gemaakt zijn van gerecycled materiaal. Zo worden diverse materialen gered van de afvalberg en krijgen ze een nieuw leven als bijvoorbeeld een klok of lamp. Iedere woonaccessoire is handgemaakt naar eigen ontwerp, dus ieder stuk is zeker uniek te noemen. Vanzelfsprekend worden voor het vervaardigen louter veganistische, milieuvriendelijke materialen gebruikt;

- duurzame, veganistische en ethisch verantwoorde kleding voor alle leeftijden: t-shirts, rompertjes, ondergoed, hoodies en joggingbroeken. Alle kleding wordt door ons bedrukt met eigen ontwerpen, die als thema veganisme en dierenrechten hebben. U kunt ook bij ons terecht als u een eigen ontwerp op een kledingstuk vereeuwigd wil zien.

De kleding is gemaakt van (Fairtrade) biologisch katoen. De t-shirts, hoodies en joggingbroeken zijn tevens gemaakt op milieuvriendelijke wijze, onder goede arbeidsomstandigheden tegen een eerlijk loon. Zij dragen o.a. het Peta Approval-keurmerk, Eco-label, Fairtrade-label en Confidence in texitles-keurmerk.
De materialen die worden gebruikt voor de opdruk zijn veganistisch, afvalarm en met minimale impact op het milieu.
Ons assortiment wordt binnenkort uitgebreid met sportkleding dat gemaakt is van gerecyclede pet-flessen.


Over ons:
Onze studio is duurzaam ingericht, waarbij we zo energiezuinig en mlieuvriendelijk mogelijk werken: zo is onze energielevering volledig groen en hopen we binnenkort zonnepanelen te kunnen aanschaffen. Onze financiën worden bewaakt door een bank, die hoog scoort qua duurzaamheid en mensenrechten. En telefoneren doen we met een Fairphone.
Bestellingen verzenden we met gerecyclede kartonnen verpakkingen via de CO2-neutrale methode van PostNL.

Klopt er iets niet?
Dit bedrijf biedt

10% korting.

Minimale besteding van € 6,95

Ga naar uw winkelwagen. Klik op ‘Bekijken’. Open "Gebruik uw kortingsbon". Vul hier de kortingsboncode in. De korting wordt automatisch verrekend.

Kortingscode: *************
Klik op de sterretjes en voer het wachtwoord in


Let op! Het voordeel is exclusief verkrijgbaar voor leden van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme

Word lid van de NVV
Andere bedrijven in deze categorie
SoloBioMooi
Vegafoodies B.V.
By Elske