The Sunny Burger Co

100% vegan
Borrelen & Snacks, Eten & Drinken, Lunchroom, Restaurant
085-0046662
The Sunny Burger Co

Stap binnen bij The Sunny Burger Co., dé plant-based burgerbar in hartje Amsterdam waar smaak en een stralende glimlach hand in hand gaan!

Bij The Sunny Burger Co. draait alles om overheerlijk en duurzaam eten. Wij geloven in de kracht van smaak en willen jou laten genieten zonder schuldgevoel. Onze vegan burgers zijn gemaakt met hoogwaardige ingrediënten, zorgvuldig samengesteld voor een onvergetelijke smaakervaring.

Proef onze unieke smaken, zoals de Smokey BBQ Not Bacon, Nashville Hot Chick’n en Crispy Fried Chick’n. Elk gerecht is een feest voor je smaakpapillen!

Maar dat is niet alles. Bij The Sunny Burger Co. streven we naar een wereld waarin eten niet alleen lekker is, maar ook goed voor de planeet. Daarom gebruiken we milieuvriendelijke verpakkingen en zetten we ons in voor cruelty-free eten.

Dus kom langs en geniet bij The Sunny Burger Co. van een guilt-free ervaring vol smaak en vrolijkheid. Jouw smaakpapillen én de aarde zullen je dankbaar zijn!

100% vegan
Bereikbaar met openbaar vervoer, Gratis wifi, Honden welkom
Afhalen, Bezorgen
Onjuistheid melden
Ledenpasvoordeel logo

The Sunny Burger Co
biedt Ledenpasvoordeel aan leden van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme

10% korting
Op vertoon van je NVV-Ledenpas
Bij minimale besteding van €20

Ontdek ook deze bedrijven

Inloggen

Registreren

Maak hier een ondernemersaccount aan ter aanvraag van het Vegan Friendly Label.

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in en je ontvangt per mail een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen.