Zomer lunchcafé Noorderloo

100% vegan
Eten & Drinken, Koffie & Thee, Lunchroom, Sappen & Smoothies, Taart & Gebak, Vakantie & Overnachten
0623504618
Zomer lunchcafé Noorderloo Zomer lunchcafé Noorderloo Zomer lunchcafé Noorderloo Zomer lunchcafé Noorderloo Zomer lunchcafé Noorderloo

Bij lunchcafé Noorderloo willen we vooral niet te moeilijk doen, gewoon lekker eten en een goede sfeer neerzetten, niet alleen voor de campinggasten, maar voor iedereen. Wat voor soort eten bieden wij aan?! Ons eten is eenvoudig, interessant en puur waarbij we kwaliteit over kwantiteit kiezen wat ons betreft echt ‘Comfort food’. Het liefst van het seizoen, zelfgemaakt, biologisch en soms van de lokale boer of zelfs uit eigen moestuin.

Wat bieden wij onder andere aan in het hoogseizoen? Lokaal gebrande koffie, smoothies, lunch, huisgemaakt taart, ijsjes en niet onbelangrijk een sfeervolle en kindvriendelijke locatie om te ontspannen en onthaasten. In het hoogseizoen bieden wij ook (ontbijt) broodjes en bio frieten en vegan snacks aan.

Wij zijn alleen geopend in het hoogseizoen, wij adviseren je altijd op onze website te kijken voor de actuele openingstijden.

100% vegan
Bereikbaar met openbaar vervoer, Elektrische laadpaal in de buurt, Gratis parkeren, Gratis wifi, Honden welkom, Rolstoeltoegankelijk
Onjuistheid melden

Ontdek ook deze bedrijven

Inloggen

Registreren

Maak hier een ondernemersaccount aan ter aanvraag van het Vegan Friendly Label.

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in en je ontvangt per mail een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen.